Pink from Primark

I'm back! Lontoossa oli luonnollisesti mahtavaa, ja löytyihän sieltä myös yhtä sun toista vaatekaapintäytettä kevääksi. Neljä päivää meni kyllä aivan liian nopeasti! Toisaalta on kuitenkin ihan kiva olla taas kotona. Kävin tänään lenkillä lämpimässä auringonpaisteessa (Lontoossa oli valitettavasti aika kylmä ja tuulinen sää siellä ollessani), ja nautin tyhjistä, hiljaisista kaduista. Suurkaupungin tungos ei ehkä ole minun juttuni, vaikka tykkäänkin pyöriä kaupoissa ja kahviloissa.

Ajattelin ensin kirjoittaa jonkinlaisen "mitä ostin Lontoosta" postauksen, mutta päätin loppujen lopuksi esitellä ostoksiani pikkuhiljaa asukuvien muodossa. Tämän päivän asuuni kuuluu kolme Lontoo-ostosta: Primarkista hankitut vaaleanpunainen dipped hem -toppi ja ballerinat, sekä Forever21:n korvikset. (Olin muuten todella pettynyt siihen, että Oxford Streetin isossa F21-liikkeessä ei ollut ollenkaan plussapuolta! No, onneksi on nettikauppa.)


Ihastuin tuohon toppiin, koska se oli niin keveän ja keväisen näköinen. Materiaali on aivan taivaallisen pehmeää, eikä viiden punnan (noin 6 €) hintakaan haitannut. Primarkissa oli kyllä aivan älyttömästi kaikkea trendikästä todella edulliseen hintaan, siellä olisi voinut viettää vaikka koko päivän! Myös kokovalikoima yllätti positiivisesti: melkein kaikista vaatteista oli saatavilla koko 18 (EU 46), ja monista (kuten tästä topista) myös 20 (EU 48).


Läpikuultava kangas vaatii tietysti jotain alleen, koska tämä ei ole K-18 sivusto. Tuo musta kapistus joka topin alta pilkistää on Sokokselta viime kesänä ostamani loistava Maidenformin muotoileva alustoppi. Suosittelen kaikille jenkkakahvojen kanssa tuskaileville tuollaista - hintaa oli 40 €, mutta ostos on todellakin ollut sen ja enemmänkin arvoinen. (Hame H&M, stay-up sukat Sokos.)


Korvikset ostin tosiaan F21:n asustepuolelta, ja ne maksoivat 3,90 €. Vaikka kaupasta puuttuikin se kaipaamani plussapuoli, suosittelen kuitenkin kaikille tuota asusteosastoa, sillä siellä oli todella laaja valikoima. Toki hieman minua pienemmille ihmisille voin suositella myös vaatepuolta, mutta ei kannata järkyttyä, jos joutuu ostamaan normaalia isomman koon. Foreverin normipuolella on ilmeisesti hieman tavallista pienemmät koot, koska minua huomattavasti hoikempi ystävänikin sanoi, että L-kokoinen takki oli hänelle vähän turhan tiukka.


Sitten vielä ne kengät! En yleensä löydä mistään sopivia ballerinoja, koska minulla on niin pitkä ja kapea jalka. Primarkista löytyi, joten ostin samantien kaksi paria, nämä mustat ja hieman koristeellisemmat turkoosit. Tämä kyseinen pari maksoi vain 4 puntaa / 4,70 euroa. Lumien lähtöä odotellessa...

Siinä pari ensimmäistä Lontoon ostosta! Myöhemmin on sitten luvassa mm. New Lookin vaatteita, joita ostin aika paljon (kolme toppia ja farkkuhameen). Millaisia kokemuksia teillä on brittiläisistä kaupoista?

Hyvää pääsiäistä kaikille!

In English: I'm back from my trip to London! Obviously, I did a lot of shopping, and here are the first few items: black shoes for summer (Primark, 4,70 €),  colorful earrings (Forever21, 3,90 €) and a pink dipped hem top (Primark, 6 €). Where do you like to shop in London? I think Primark and New Look were my favorites.

Have a happy Easter!

Comments

 1. Kivoja ostoksia olet tehnyt. Baltsut ovat todella kauniit, pitänee vilkaista samainen kauppa Dublinissa läpi (koska minä sen muka välin jättäisin :D ).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siellä oli kyllä erittäin laaja valikoima erilaisia ballerinoja, olisin voinut ostaa vaikka kymmenen paria. :D Ja hyvä tietää, että liike löytyy myös Dublinista, olen nimittäin itse menossa sinne toukokuussa!

   Delete
 2. Ihania ostoksia!! :) Varsinkin nuo ballerinat! Tulin myös ilmoittamaan että miun entinen blogi on hävinnyt henkilökohtaisista syista, mutta jatkan kuitenkin bloggaamista! Löydät siis miut jatkossa osoitteesta kanslanimorgon.blogg.se :) Kauniin keväisiä päiviä! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, ja kiva kun ilmoitit uuden osoitteen! Laitoin kirjanmerkkeihin. :)

   Delete
 3. Primarkissa voisi tosiaan viettää tuntikausia ! Kivat baltsut ♥

  ReplyDelete
 4. Hei, vielä noista kokomerkinnöistä; olen käsittänyt että esim. UK 50 vastaa EU 46 eli kaksi kokoa eroa eikä vain yksi?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ainakin noissa New Lookista ostamissani paidoissa lukee kokomerkinnät UK 18/EU 46 ja UK 20/EU 48. Tuo Primarkin paita on UK 20 ja siinä on useamman eri eurooppalaisen maan koko merkattu erikseen, osan kohdalla vastaava koko on 48 ja osan 46. Ilmeisesti siis vaihtelee jonkin verran merkistä riippuen. :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts