Pienet torstaishoppailut

Koska siivosin alkuviikosta vaatekaappiani niin kovin innokkaasti, olen oikeuttanut itselleni tällä viikolla pari uutta ostosta. Eilen suuntasin kaupungille aikeenani ostaa uudet housut - ja kuinka ollakaan, sitä mitä lähdin ostamaan en löytänyt, mutta kaikkea muuta kyllä... Story of my life. :)


Hennesin alerekistä mukaan tarttui keväinen ja aika hempeäkin kukkapaita 7 euron hintaan. Ei ihan minun normaalia tyyliäni, mutta kerrankos sitä. Tuo pinkillä rajattu kaula-aukko on mielestäni ihanan pirteä! Jotenkin minulle tulee tästä tyylistä vähän Erdem mieleen... Mitä nyt hieman eri hintaluokassa painitaan. ;)


Yllättäenhän tämä paita on minulle hieman turhan lyhyt, mutta onneksi sen alle voi laittaa pidemmän topin. Jonkinlaisen alustopin tuo melkein vaatiikin, on nimittäin sen verran läpinäkyvää matskua. (Pahoittelen muuten suuresti näitä meikittömiä, kylppärin peilin kautta kamerapuhelimella otettuja, säälittäviä kuvia. Olin laiska. Mutta kyllä tänä viikonloppuna on tulossa myös ihan kunnollisia asukuvia!)


Seppälässä oli eilen kanta-asiakastarjouspäivä, ja yhden normaalihintaisen tuotteen sai 30% alennuksella. En oikein inspiroitunut mistään vaatteesta tällä kertaa, mutta sain sentään nämä söpöt enkelinsiipikorvakorut hintaan 4,15 €. Jostain syystä kaikki tuollaiset siipi- ja sulkakorut ovat aina viehättäneet minua... outoa, ottaen huomioon että en erityisemmin pidä linnuista. :D


Näiden lisäksi mukaan lähtivät toisetkin korvikset, nimittäin nuo ylemmissä kuvissa jo vilahdelleet lainausmerkkikorut. Niin söpöt! Ja kyllä, olen hyvin tietoinen siitä, että en välttämättä tarvitsisi uusia korvakoruja joka viikko... mutta hei, nämä maksoivat vain yhden euron. Olis ollut rikos jättää ne kauppaan!



Koska Seppälässä olivat kaikki aletuotteet "ota 2 maksa 1" tarjouksessa, sain vielä ns. kaupan päälle Wet N Wildin luomivärinapin sävyssä Kitten (hih, ihana nimi). Olen todennut kyseisen merkin luomivärit jo monta kertaa hintaansa nähden laadukkaiksi, ja olin sattunut juuri rikkomaan samansävyisen We Care Icon -luomivärini (yhyy), joten tämä oli helppo valinta. Hintaa olisi ollut hurjat 0,50 €, mutta tosiaan sain tämän ilmaiseksi koska ostin myös nuo alekorvikset.

Kaiken kaikkiaan eiliset ostokseni sisälsivät siis yhden t-paidan, kahdet korvakorut ja yhden luomivärin, ja rahaa niihin meni yhteensä 12 euroa 15 senttiä. Not bad. :)

Sellaisia ostoksia siis eilen. Nyt on sitten aika suunnata viikonlopun viettoon! Lähdemme parin tunnin päästä poikaystäväni kanssa ystäväpariskunnan luo istumaan iltaa, ja yritän ehtiä nappaamaan ennen lähtöä pari ihan kunnollista asukuvaa tänne teidän iloksenne. :)

Hauskaa viikonloppua!

In English: I did some light shopping yesterday, and found some cute and very cheap items. The romantic floral top from H&M was only 7 €! I love the colors, they make me feel like spring is already here... and the print somehow reminds me of Erdem, a little bit. I also bought two pairs of earrings and a Wet N Wild eyeshadow from Seppälä - all for the price of 5,15 €!

Comments

  1. itsekkin ihastelin siipikoruja! Itsellä jo muutamat siivikkäät mutta haluisin nuo! :D

    ReplyDelete
  2. Kivoja löytöjä olet tehnyt :) Tuo pusero varsinkin on tosi kiva!

    ReplyDelete
  3. Nuo siipitkorut on kyllä hienot! :) Voisin huolia itsellenikin tuo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei muuta kun Seppälään ostoksille! ;) Ilman alennustakin nuo maksavat vain 5,95 €, ei mielestäni ollenkaan paha hinta noin hienoista koruista.

      Delete
  4. ihan mahtavat nuo lainausmerkkikorvikset!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eivätkö olekin! Niin hauskat. :) En käsitä, miten en ollut aiemmin nähnyt niitä missään, nyt vasta kun olivat alessa. Toisaalta ihan hyvä, olisin nimittäin varmasti ostanut nuo myös ilman alennusta. ;)

      Delete
  5. Oi, tosi kaunis tuo kukkapaita! :) Tuon kanssa ei tarvitse kaulakorua, kun tuo kuviointi on itsessään niin kaunis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, tykkään siitä kyllä tosi paljon itsekin! Ja ei tosiaan tarvitse korua, päin vastoin - koru veisi liikaa huomiota pois tuosta mahtavasta printistä. :)

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts