Green lace

Poikaystäväni osti eilen uuden kameran, ja pitihän sitä päästä testaamaan ottamalla tänään hieman asukuvia. Flunssakin alkaa olla mennyttä elämää, thank god.Pitsitrendi toimii edelleen, joten kun näin tämän puseron alennuksessa Ylöjärven KappAhlissa, en voinut olla sovittamatta sitä, varsinkin kun hintaakin oli vain 7 €. Täytyy tosin tunnustaa, että ritarillinen poikaystäväni osti tämän kyseisen vaatekappaleen minulle, joten omasta pussista tähän ei kulunut euroakaan. Joka tapauksessa tykkään tästä(kin) pitsipaidasta tosi paljon, ja tuo sinertävän vihreä väri on aivan ihana! Yhdistin sen tänään mustaan Seppälän hameeseeni, ja piristykseksi lisäsin häivähdyksen pinkkiä asusteiden ja kynsilakan muodossa. (Kengät KooKenkä, sukkahousut KappAhl, rannekoru Promod, korvikset Forever21. Kynsissä Lumene Natural Code lakka sävyssä "Pink punk".)


Tässä vielä lähikuvaa puserosta. Alustoppina on Onlyn musta trikootoppi, joka on kyllä toiminut erittäin hyvin kaikkien pitsisten yläosieni kaverina. Tästä kuvasta ehkä myös huomaa, että tukkani lyheni viime viikolla muutamalla sentillä. Hiuksiani ei oltu leikattu pitkään aikaan, joten voitte kuvitella, miten ihanaa oli päästä eroon kuivista, huonokuntoisista latvoista!

Viikonlopun KappAhl-käynniltä tarttui muuten mukaan pari muutakin yläosaa, lisää niistä myöhemmin tällä viikolla.

Toivottavasti teidän alkuviikkonne on sujunut mukavissa merkeissä! Enää kaksi päivää perjantaihin. ;)

In English: To celebrate our new camera, I made the bf take some outfit photos today - I think these turned out rather well, I'm liking the look of this camera! I'm still crazy about anything and everything that has lace on it, so obviously I could not resist this top from KappAhl. I love the color, and it was only 7 €! Today, I paired it with a black skirt and added some pink accessories to brighten up the look.

Comments

 1. Ai että, tuossa topissa yhdistyy kaksi ihanaa asiaa eli turkoosi väri ja pitsimateriaali. :) Olisin ehdottomasti itsekin ostanut tuon, jos olisi tullut samalla tarjouksella vastaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tämä oli kyllä todella hyvä löytö. :)

   Delete
 2. Ciao, Hello there...excuse me if I'm bold to leave a comment...I like Your Style in wearing...Cheers!
  Greetings from Sicily
  <3

  ReplyDelete
 3. Ihana blogi, jään seuraamaan! (:
  http://mourunmau.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts