Black & Blue

No niin, nyt sitten niitä asukuvia! Kuvat on otettu juuri ennen lähtöä perjantai-illan viettoon kaveripariskunnan luo. Illan ohjelmaan sisältyi saunomista, joten en viitsinyt juurikaan meikkailla. Olin ollut jo "vahingossa" koko päivän liikenteessä pelkän sävyttävän päivävoiteen, puuterin ja huulikiillon turvin, joten ajattelin, että samapa tuo. Toivottavasti paljas naamatauluni ei siis herätä kenessäkään mitään äärimmäistä ahdistusta. :D


Illan asun keskipisteeksi valikoitui samana päivänä Citymarketista (!!) seitsemän euron (!!!) hintaan ostamani sinimusta toppi. Kun katsoin noita röyhelöitä tuossa keskellä, ensimmäinen ajatukseni oli "jaa-a, enpä tiedä". Mutta loppujen lopuksi toppi näytti päällä hyvältä, ja mielestäni tuo musta palsta vaatteen keskellä rikkoo kokonaisuutta ihan hauskalla tavalla. Ja kerrankin löytyi minun makuuni tarpeeksi pitkä yläosa! (Sukkikset KappAhl, kengät Skopunkten, hame H&M. Hameen kohdalla näkyvä vaaleampi läikkä johtuu perinteisesti siitä, että surullisen pikku kamerani linssissä on jotain p*skaa.)


Voin muuten vannoa, että tämän kuvan ilmeestä huolimatta en ollut (vielä tässä vaiheessa iltaa) nauttinut alkoholia! Vähän silmät lupsottaa, mutta ei se mitään. Tässä näkyy kuitenkin paremmin tuo toinen (melko) uusi hankintani, eli Cubuksesta ostettu bolero (muistaakseni 9,90 €). Kerrankin iltakäyttöön sopiva musta bolero, joka pystyy edes jollain tasolla haastamaan Seppälästä peräisin olevan satiinisen suosikkiboleroni! Tuossa on vähän glitteriäkin mukana, mikä on aina plussaa, ja tykkään noista hieman pidemmistä hihoista, joilla saa kivasti allit piiloon. Boleron saa myös kiinni, mutta rintavana ihmisenä koen sen imartelevammaksi aukinaisena. (Korut Seppälästä.)

Nyt jatkan lauantai-illan viettoa Project Runwayn, uusimman InStyle-lehden ja erinäisten herkkujen parissa. Kurkku tuntuu huolestuttavan karhealta, toivottavasti en ole saanut mitään pöpöä... Noh, eiköhän se tästä, kunhan otan huomisen päivän vielä rennosti.

P.s. Eikö ole hienoa, että nimesin blogitekstin Bäkkäreiden levyn mukaan?

In English: I bought this ruffled top from Citymarket, of all places, and it cost 7 euros. Regardless, I love it! ;) The little bolero cardigan is also new, from Cubus (9,90 €). Btw, don't you just love it when I name an outfit post after a Backstreet Boys album?

Comments

Popular Posts