Vetoketjuja ja viininpunaista

Onnistuin viime viikolla repimään taas yhdet lähes puhki kuluneet farkut, joten päätin että uusien housujen ostaminen saattaisi olla ajankohtaista. Kuten kaikki normaalit ihmiset, vihaan farkkujen sovittamista, mutta tällä kertaa prosessi oli melko kivuton. Sopivat housut löytyivät ensimmäisten kokelaiden joukosta, ja tänään ne pääsivät sitten virallisesti käyttöön.


Perinteiset ja luotettavat mustat pillifarkut löytyivät tällä kertaa KappAhlista, ja hintaa niillä oli 39,95 € (tosin postiluukusta tipahtanutta kanta-asiakaskuponkia hyödyntämällä tuosta hinnasta lähti vielä 25% pois). Housut ovat mukavat ja sopivan pillit saappaiden sisään, mutta valitettavasti osaan jo ennustaa, etteivät ne kauaa enää istu noin hyvin. Koska vihaan liian kireitä farkkuja, minulla on taipumusta ostaa sovitettaessa juuri sopivat farkut - mikä tarkoittaa sitä, että ne löystyvät käytössä liian isoiksi. Farkkujenhan tulisi ilmeisesti olla ostettaessa niin kireät, että niissä pystyy juuri ja juuri hengittämään. No, toivottavasti nuo nyt eivät löysty ihan mahdottomasti. Reisistä ja takapuolesta nuo kyllä istuvat nytkin aika napakasti, mutta vyötäröltä ovat ehkä vähän turhan isot. Onneksi vyöt on keksitty!


Ihan täysin tylsiä housuja en ostanut, niissä on nimittäin sivuilla tuollaiset vinottaiset koristevetoketjut (noissa kohdissa ei siis ole oikeasti taskuja, pelkät vetskarit). Mielestäni ihan hauska yksityiskohta muuten klassisessa farkkumallissa. Yhdistin tänään housujen kanssa alennusmyynneistä ostamani turkoosin trikootopin (Ginatricot, n. 5 €), ja sen päälle tuon vanhan Forever21:n pitsitopin. Toinen uusi elementti tässä asussa on tuo laukku, joka on se käytännöllisempi niistä H&M:ltä kympillä ostamistani "ota 2 maksa 1" laukuista. Pidän tästä laukusta erityisesti sen takia, että siinä on sekä olkahihna, että lyhyet kantokahvat, minkä vuoksi se muuntautuu helposti koululaukusta hieman tyylikkäämmäksi vapaa-ajan veskaksi. Laukun tumma viininpunainen sävy sopii muuten aika loistavasti yhteen tuon pitsitopin kanssa! Enkä muuten edes tajunnut sitä ennen kuin katsoin yliopistolla peiliin, heh.

(Neuletakki Only / Vero Moda, saappaat Tapas.)

Sellaista asua tänään. Loppuviikosta on muuten (vaihteeksi) tiedossa juhlia, joten silloin on luvassa taas jotain vähemmän arkista...

Toivottavasti teillä on lähtenyt viikko hyvin käyntiin!

In English: A couple of pics of today's outfit. I bought new black skinny jeans last week (KappAhl, 39,95 €), and wore them for the first time today. I think the zippers on the sides are quite fun! The burgundy lace top is from Forever21 and the top underneath it from Ginatricot (5 €). The bag is also a new purchase, from H&M (10 €). I really like the way it matches the lace top. Hope your week is going well so far!


Comments

Popular Posts