Synkistelyä

Minulla on usein näin alkuvuodesta hieman haikea olo... joulu, vuodenvaihde ja synttärit on juhlistettu, ja edessä näyttää olevan ainoastaan harmaata arkea. Onneksi on sentään alennusmyynnit, ja päivätkin alkavat pikkuhiljaa pidentyä!

Kenties tämän haikean fiiliksen vuoksi lähdin tänään liikenteeseen kokomustissa. Eräänlainen suruasu juhlaputken päättymisen vuoksi!Tämä Seppälän pitsisomisteinen paita (n. 12,50 €) on yksi vuoden ensimmäisiä alennushankintojani. Silmäilin sitä jo ennen joulua, mutta viisaana tyttönä epäilin, että saan sen huomattavasti halvemmalla, jos vain maltan mieleni alennusmyynteihin saakka. Ja oikeassa olin, sillä ihanuus lähti matkaani vain puolella alkuperäisestä hinnastaan! Paita on mielestäni todella kaunis ja mukava päällä, eikä näytä kovin "plussaiselta", vaikka se onkin peräisin Seppälän Great Girls -malliston puolelta. (Hame Seppälä, legginsit Ginatricot, korvakorut Bijou Brigitte.)


Paitaa oli myynnissä myös punaisena, mutta se näytti hieman liian jouluiselta minun makuuni. Ja tottahan se on, että musta on vaan niiiiin paljon helpommin yhdisteltävissä...


Pieneksi piristykseksi muutoin niin kovin synkkään asuuni lisäsin Piecesin rannekorun, jonka ostin viime viikolla Ideaparkin Vero Modasta. Hintaa korulla oli yksi euro, joten kyseessä oli vieläpä harvinaisen edullinen piristysruiske.

Sellaista asua tänään! Viikonloppua kohti mennään, ja voin luvata, että jotain värikkäämpää on tulossa. ;)

In English: The black top from Seppälä (12,50 €) and the bracelet from Vero Moda (1 €) were among the first items I bought from the sales this year. I simply adore the lace detail on the top! I know this outfit is a bit boring since it's all black, but don't worry - I have something more colorful in store for the weekend!

Comments

 1. I want this shirt :DDDD I love everything that has lace on it :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Same here! I've gone crazy for the lace trend, and since there are a lot of clothes with lace in stores right now...bad news for my wallet. :)

   Delete
 2. Tosi nätti toi paita! Toi pitsisomiste ja sen alta näkyvä paljas iho on sopivan sexy arkeen :) Meikäläinenkin on pitkästä aikaa shopannut vaatteita. Ajattelin, että uuteen työhön rautaisena ammattilaisena täytyy ehkä hommata uusia vaatteita :) Ja kahdessa värikin oli yllättävä, petroli. Ja löysin vihdoin myös täydellisesti istuvan jakun. Oon ettinyt semmosta melkein vuoden ja nyt se löytyi hennesin alesta :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Jossu! :) Mäkin olen haaveillut jakun/bleiserin hankkimisesta, mutta opiskelijana en ole pystynyt sitä vielä oikeuttamaan - yliopistolla kun tuo epävirallinen pukukoodi on aikalailla sitä "kirppishipsteri" -luokkaa... :D Mutta ehkä tosiaan sitten työelämää varten!

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts