Sparkles & pink

Olen tyttömäinen tyttö. Pidän paljeteista, glitteristä, ja kaikesta muusta kimaltavasta. Arkipäiväisiä esineitä (kuten hammasharjoja tai saippuoita) ostaessani valitsen aina pinkin tai violetin kapistuksen, jos jompi kumpi värivaihtoehto sattuu olemaan tarjolla. Kenties tämän takia sekoan aina loppuvuoden juhlakauden asustetarjonnasta; joulua edeltävinä viikkoina kun mikään määrä säihkettä ja kimallusta ei ole liikaa!


Mielestäni on esimerkiksi täysin hyväksyttävää laittaa korviin vähän blingiä, kun lähtee kaupungille joulushoppailemaan ja tapaamaan kavereita. (Korvakorut Seppälä / 4,95 €)


En myöskään kadu tippaakaan sitä, että sijoitin lähemmäs parikymmentä euroa tähän KappAhlin iltalaukkuun. Jep, siihen ei mahdu mitään muuta kuin kännykkä ja huulipuna. Who cares? Se on pieni, pinkki ja säihkyvä, ja se tekee minut äärimmäisen onnelliseksi!


Nämä hauskat muovirannerenkaat löytyivät sattumalta Promod -nimisestä liikkeestä (jossa en muuten ollut koskaan aiemmin vieraillut). Kaksi karkkiväristä korua yhteensä kolmen euron hintaan? Sold. 


Rakastan korvakoruja, mutta koska kyllästyn yhteen pariin nopeasti, en halua maksaa niistä älyttömiä summia. (Minulla ei ole nikkeliallergiaa, joten voin yleensä käyttää halpiskoruja huoletta.) Nämä täydelliset joulukorvikset löytyivät Seppälästä hintaan 3,95 €, ja on hyvin todennäköistä, että käyn nappaamassa itselleni samat korut myös kullanvärisinä vielä tämän vuoden puolella...

Siinä muutamia loppuvuoden asustelöytöjä! Kohta tämä tyttö suuntaakin kohti Pohjois-Karjalaa ja pitkää viikonloppua. Hyvää itsenäisyyspäivää ja loppuviikkoa kaikille!

In English: I'm a girly girl, and I love all things pretty and sparkly. These are some of my latest finds - both pairs of earrings are from Seppälä (the pink ones cost 4,95€ and the silver stars 3,95€), the beautiful pink clutch (roughly 20 €) is from KappAhl, and the funky bracelets (3 €) are from Promod.

Comments

Popular Posts