Syysrättejä, osa 1

On aika kohdata totuus: lokakuu alkoi, tunnelma ulkona pimenee ja kylmenee jatkuvasti, eikä intiaanikesää koskaan tullut, vaikka keltainen lehdistö kuinka sitä lupaili. Onneksi uudet syksyiset vaatteet (sekä Project Runwayn katselu kera kuuman kaakaon) lohduttavat hieman!


Lyhythihaiset neuleet eivät ehkä ole maailman käytännöllisin keksintö, mutta rakastuin tämän Seppälän Great Girls -malliston puseron (26,95 €) väriin. Neule on mukava mutta imarteleva, ja pidän erityisesti tuosta kauluksesta. Toivon mukaan tämä yllä tarkenee siis vielä hetken! Asukuva on viime keskiviikolta, jolloin yhdistin neuleeseen elokuussa ostamani mustat pillifarkut (myös Seppälästä, n. 30 €) ja ihanat Vagabondin nilkkurini. Olkalaukun ostin Lindexistä ennen Englannin matkaa, koska halusin reissuun käytännöllisen veskan. Tykästyin siihen sen verran paljon, että se on jäänyt matkan jälkeen arkikäyttöön (vaikka toisen etutaskun vetoketju välillä temppuileekin). Hintaa laukulla oli muistaakseni noin 25 euroa. Asun viimeiset silaukset syntyivätkin sitten koruilla; Seppälän satiinirannekkeella, ja...


...Suskun tekemillä korvakoruilla. So cute!


Toinen syysasukuva on tältä päivältä, ja siinä on pääosassa Seppälän mustavalkoinen hame, jonka löysin viime viikolla alennusrekkiä penkoessani. (Tajusin juuri, että tästähän tuli melkoisen Seppälä-painotteinen postaus...No, sieltä on kieltämättä löytynyt lähiaikoina paljon kivaa. Joten keep up the good work, Seppälän suunnittelijat!) Ensimmäinen ajatukseni hameesta oli, että onpa kiva, mutta ei minun tyyliseni. Päätin kuitenkin kokeilla sitä, koska sen hintalapussa seisoi naurettava viiden euron summa.  Ja kas, sehän istui hyvin, ja siinä oli söpö vyö, ja ainakin se oli erilainen ja...sitten löysinkin itseni jo kassalta, hups! Hamonen on muuten livenä aika paljon a-linjaisempi; asennostani johtuen se näyttää tässä kuvassa melkein kynähameelta. Voi näitä kiireessä itselaukaisimella otettuja kuvia! Mutta joo, oikein mukava hame joka tapauksessa, ja näyttää muuten erittäin söpöltä saappaiden kanssa. (Toppi ja legginsit Ginatricot, neuletakki Stocker.)


 Ja ei, silmissänne ei ole vikaa, vaan hiusteni väri tosiaan vaihtui asukuvien välillä. Syksyisin minut valtaa aina selittämätön halu saada tummempi tukka (samoin kuin keväisin halu mennä vaaleampaan suuntaan), ja tällä kertaa annoin sille aika nopeasti periksi. Mutta eipä kyllä kaduta yhtään; hiukseni näyttävät pidemmiltä ja kiiltävämmiltä, ja punaiselle pohjalle vedettynä lopputulos oli sävyltään kaunis, melkoisen lämmin tummanruskea (kuva tosin taas valehtelee, ja saa värin näyttämään todellista kylmemmältä), eikä kova mustanruskea, kuten aluksi pelkäsin. 

Ai niin, tässä ja ylemmässä kuvassa näkyvä kaulakoru on muuten KappAhlista, ostin sen lauantaina hintaan 5,95 €, ja olen pitänyt sitä kaulassani suunnilleen koko ajan ostohetkestä lähtien. Tykkään kovasti. (Valitettavasti kyseistä korua ei saa enää yhtä edulliseen hintaan, koska liikkeessä oli lauantaina erikoisalennus kaikista normaalihintaisista tuotteista. Mutta alkuperäinen hinta oli siis muistaakseni 7,95 €, eli ei paha sekään.)

Siinä pari meikäläisen syyslookkia. Ja jatkoa seuraa, kuten otsikosta voi ovelasti päätellä. Kun vain ehtisi ottaa asukuvia useammin...

Have a great week!



Comments

  1. Toi tummempi hiuslook kyllä sopii sulle! Itsekin odotan kuumeisesti 10. pv olevaa kampaajaa, jolloin minäkin pääsen syksyisempään hiusväriin :) Ja toi Seppälän mustavalkoinen hame on IHANA!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Oon kyllä ihan innoissani tästä tukasta, kuvittelen olevani joku sophisticated brunette, haha. Mä haluan sitten nähdä kuvia myös sun uudesta värityksestä!

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts