Sahalaitaa

Sanotaan, että vaakaraidat leventävät. Mutta entäpä sahalaitakuvio? 


Vaikka pitäydyn yleensä alaosia valitessani tummissa, kuviottomissa kankaissa, en voinut vastustaa Lindexin midseason salesta löytämääni hametta. Sahalaitaprintti on hauska, mutta ei dominoi kokonaisuutta liikaa. Myös hameen väri toimii - sininen on taas nousemassa värisuosikkieni kärkeen, vaikka violetti ja vihreän eri sävyt hetkellisesti näyttivät syrjäyttäneen sen. Eikö muuten mene aika kivasti hameen kanssa yksiin tuo vanha H&M:n rannekoruni? Hintaa hamosella oli alennuksen jälkeen hieman alle 17 euroa.


Lähikuvaa printistä. (Salama tekee kankaasta todellista vaaleamman, obviously.)


Asukuva on tämän viikon tiistailta, jolloin yhdistin uuteen hameeseeni KappAhlista aiemmin syksyllä ostamani XLNT "reikäneuleen" (27,95 €). Tykkään siitä, miten helposti tämä neule on yhdisteltävissä eri asuihin. Se näyttää muuten todella kivalta myös värillisen topin päällä. Ostin samalla reissulla KappAhlista kirkkaanoranssin perustopin, ja se sopii erityisen hyvin tuon neuleen kaveriksi! Tällä kertaa halusin kuitenkin pitää väripaletin simppelinä, ja valitsin mustan alustopin (Ginatricot). Kalevala Korun pronssisen Utajärven sydän -riipuksen olen saanut syntymäpäivälahjaksi avomieheltäni.

Sellaista asua tällä kertaa! Ja viikonloppu alkaa huomenna, thank god. Ohjelmassa on mm. hyvän ystävän syntymäpäivän juhlistamista, ja jopa teatterivierailu. Pääsen siis käyttämään mekkoja, jee! Huomisiin synttärijuhliin minulla onkin varastossa jotain uutta ja kivaa...

Toivottavasti muillakin on luvassa huippuhauska ja rentouttava viikonloppu!

In English: I'm loving my new patterned skirt from Lindex, especially since it was on sale! The black see-through jumper is from KappAhl, and the beautiful Kalevala Koru necklace was a gift from my boyfriend. Tomorrow I'll be wearing a super cute new dress for my friend's birthday, which I'm really excited about. Hope everyone has a great weekend planned!

Comments

Popular Posts