Veikeitä vöitä ja hempeitä värejä

Kyllä, olen edelleen elossa!

Kevään viimeiset kouluhommat ja töiden alku ovat pitäneet meikäläisen aika tiivisti poissa Internetin ihmeellisestä maailmasta. Olen juuri ja juuri ehtinyt tarkistaa sähköpostit, mutta blogi on jäänyt aivan säälittävän vähälle huomiolle. Nyt on kuitenkin pitkästä aikaa aivan vapaa viikonloppu, ihanaa!

Pukeutumisen kannalta on tällä hetkellä menossa melko haastava vaihe. Kesähepeneissä on vielä liian kylmä, mutta toisaalta esim. suurin osa pitkähihaisista yläosista tuntuu jo jotenkin raskaalta ja tukalalta. Lämpötilan lisäksi töissä käynti tuo hommaan oman haasteensa - istumatyössä on tärkeää olla mukavat vaatteet, mutta tyyliä ei kuitenkaan haluaisi mukavuuden vuoksi uhrata.

Viime aikoina olen ostanut lähinnä perustoppeja ja -neuleita, joita on helppo yhdistellä. Lisäksi olen innostunut taas käyttämään paljon vöitä; kiva vyö kun tuo muuten arkiseen asuun hauskan ja naisellisen lisän.


Vaikka olen tosi huono ostamaan käytettyjä vaatteita, löydän usein kivoja vöitä UFF:ilta ja kirpparilta. Jostain syystä niitä vain löytyy paljon helpommin kuin vaatteita tai kenkiä - olen elämäni aikana ostanut varmaan kaksi vyötä uutena. Kukkaroni on tästä erittäin kiitollinen; esimerkiksi tässä kuvassa näkyvä vyö (UFF) maksoi vain kaksi euroa. Vyön lisäksi uusia hankintoja ovat Seppälän punainen neuletakki (n. 12,50 €, ja vähänkö olen ylpeä siitä, etten ostanut mustaa!) ja H&M:n toppi (5 €). Tuo toppi on mielestäni todella kivan mallinen, ja minulta löytyy samainen vaatekappale myös mustana. Tuo vaalea beige oli värinä vähän villi kortti (rakas poikaystäväni kysyi, että "eikö se ollutkaan yöpaita"), mutta tässä yhdistelmässä se toimii hyvin. Laukku on Citymarketista, farkut KappAhlista, ja korvikset Ginasta.

Sitten toinen vyötäröä korostava arkiasu! Olen tällä hetkellä aivan hulluna mintunvihreään, vaikka en normaalisti olekaan pastellien ystävä. Jostain syystä kyseinen väri vaan kolahtaa todella hyvin, ja siksipä en voinut vastustaa tuota KappAhlin toppia (9,95 €). Olen oppinut viime aikoina arvostamaan tuollaisia perustrikootoppeja aivan uudella tavalla. Aikaisemmin niitä ei tullut ostettua, koska jotenkin koin ne todella tylsiksi ja mitäänsanomattomiksi. Nyt olen kuitenkin vihdoin oivaltanut trikootoppien monikäyttöisyyden - kyllä niitä ihan oikeasti voi käyttää muuallakin kuin salilla tai kotona. Yhdistin uuteen toppiin mustan vyön (UFF), neuletakin (Ginatricot), peilikorun, sukkikset ja trikoohameen (kaikki Seppälästä). Nyt kun saisin vielä hyppysiini tämän kynsilakan, vähänkö menisi täydellisesti tuon topin kanssa...

Lopuksi vielä yksi hieman juhlavampi asu, johon kuuluu myös oleellisena osana vyö. Tilasin muutama viikko sitten ensimmäistä kertaa elämässäni tuotteita Forever 21 -nettikaupasta, ja yllätyin todella positiivisesti (minulla kun on ollut näitä varsin traumaattisia kokemuksia nettishoppailun suhteen). Tuo pitsipaita (jonka mukana siis tuli myös vyö) maksoi vajaat pari kymppiä, ja violetti, aivan täydellisen mallinen hame vain kympin. Tilaus tuli nopeasti perille, ja koska tehtiin kaverin kanssa suht mittava yhteistilaus (heh), ei postikulujakaan ollut. Minkähän takia muuten hoen koko ajan, että en tykkää pastelleista, kun tässäkin postauksessa kaikki yläosani ovat olleet melko hempeän sävyisiä? Huoh, meikäläisen vaatemaku ei kyllä tarjoa minkäänlaista jatkuvuutta. Mutta eipähän pääse kyllästymään, kun mieli muuttuu koko ajan! (Saappaat Tapas, sukkahousut H&M, alustoppi Ginatricot, rannekoru lahja kaverilta.)

Siinä oli sitten taas muutamia meikäläisen asuja viime viikoilta, mitäs tykkäsitte?

Ehkä tämä elämänrytmi (ja bloggausrytmi) vähän tasoittuu nyt, kun olen päässyt kaiken koulun loppumiseen ja töiden alkuun liittyvän stressin yli. Tänään ainakin aion ottaa ihan iisisti: katsoa leffaa, lakata kynnet ja korkata perjantain kunniaksi yhden siiderin. Täydellistä!

Hauskaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Comments

  1. Ihan tosi hyvin sopii sulle tuo villatakki-mintunvihreä toppi -yhdistelmä! Korostaa vartalon parhaita puolia! Olisikohan Gina Tricotissa vielä noita villatakkeja.. Taidan käydä itelleki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :) Tuo villatakki on kyllä aika vanha, joten ihan samanlaista ei ehkä heti löydä.. Mutta muistaakseni näin Ginassa aivan hetki sitten jotain hyvin samankaltaisia, joten kannattaa käydä katsomassa.

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts