Kesätukka, kesävaatteet ja kesäkynnet

Ehkä nyt uskaltaa jo sanoa, että se on virallisesti täällä - kesä!

Jos tykkäsin talvisaikaan hypernaisellisista jutuista, näin kesän kynnyksellä meikäläiseltä meinaa lähteä kyllä ihan täysin mopo lapasesta. Kukkasia! Karkkivärejä! Liehuvia helmoja!

Haluan ostaa suunnilleen...kaiken.

Valitettavasti olen ollut ankaralla säästökuurilla, koska aloitin juuri uudessa työpaikassa, ja ensimmäinen kunnon palkka tulee vasta kesäkuun puolella. Tällä hetkellä tyydyn siis selailemaan nettikauppoja ja kasaamaan päänsisäistä toivelistaa. Onneksi omasta vaatekaapista löytyy jo valmiiksi kaikkia kivoja vaatteita, joita ei ole tullut käytettyä vähemmän aurinkoisina kuukausina.


Viime viikonloppuna työpaikallani vietettiin virkistyspäivää, jonka teemana oli 1950-luku. En raaskinut tuhlata vähiä pennosiani mihinkään uuteen, mutta onnistuin kokoamaan yllä näkyvän asun jo omistamistani vaatteista. Ostin kukallisen puseron viime joulukuussa Lindexiltä, mutta käytin sitä talvella ainoastaan pari kertaa. Kesää kohti mentäessä kukkakuosiin verhoutuminen tuntuu kuitenkin päivä päivältä paremmalta idealta, ja tykkään kyllä edelleen tuon paidan mallista tosi paljon, koska se toimii niin farkkujen kuin hameenkin kanssa. Tällä kertaa yhdistin sen Seppälän hameeseen, joka on osoittautunut yhdeksi tämän kevään parhaista ostoksista.


Kesän kunniaksi  piti tietysti saada jotain uutta tukkaankin; vaaleammat raidat ovat aina hyvä keino uudistua muuttumatta kuitenkaan radikaalisti. Itse ainakin tykkään kovasti juuri tällaisista suhteellisen luonnollisen näköisistä, ohuista raidoista. (Btw - tässä kuvassa näkyy taas tosi hyvin se, miten kivalta tuo laivalta ostamani Cliniquen luomiväri näyttää käytössä.) Helmet ovat lahja kaverilta, ja panta (jonka jo kerran pelastin kirppiskasasta toisiin ajatuksiin tultuani) on niin vanha, etten edes muista mistä ja milloin olen sen ostanut.


Mitä olisikaan kesä ilman herkullisen värisiä kynsiä? Onneksi ihana Tiina on taas Tampereella, ja sain palata suuresti rakastamiini geelikynsiin. Ne omat nysät alkoivat nimittäin jo ahdistaa toden teolla... Kynsissä tässä kuvassa Rimmel Londonin 60 Seconds lakan sävy 270 'Shocker'. Yksi uusi hankinta tähänkin päivitykseen muuten mahtuu - tuo Seppälän pinkki rannekoru (4,95 €, oli tosin klubikorttitarjouksella ostettaessa hieman halvempi) oli niin vastustamattoman herkullisen näköinen, etten voinut jättää sitä kauppaan roikkumaan. (Omistan lähestulkoon identtisen version samasta korusta muuten myös kirkkaana.)

Ovatko muutkin aivan fiiliksissä kesästä, ja mikä tämän kesän trendeistä uppoaa teihin parhaiten?

Meikäläisen ykköshimonkohde ovat muuten tällä hetkellä nämä hopeanväriset avokkaat. Kyseisiä kaunokaisia on käyty jo liikkeessä sovittelemassakin, eikä muuten ole paha tuo hinta. Lisäksi jostain täytyisi löytää kivat, mieluiten mustat caprimittaiset housut. Palkkapäivää odotellessa... :)


Comments

Popular Posts