Hei siistiä, tää mahtuu mulle.

I'm back!
Sairastelun ja koulukiireiden takia olen joutunut pitämään vähän taukoa blogin kirjoittamisesta, mutta täällä ollaan taas. Ja kaikkea kivaa uutta on taas tarttunut mukaan parin viime viikon aikana! Tämän postauksen teema on oikeastaan "vaatteita, joiden en uskonut sopivan, mutta joita sitten sovitin varmuuden vuoksi ja jotka yllättivät positiivisesti". Kaikki varmaan tietävät sen tunteen, kun löytää kaupasta jonkun ihanan vaatteen, ja jopa oikeaa kokoa, mutta siinä on jotain epäilyttävää - malli, materiaali, oudossa paikassa oleva rypytys tai resori - joka saa ajattelemaan, että kyseinen vaatekappale ei joko mahdu tai muuten vaan istu omaan kroppaan. Minun neuvoni on, että aina kannattaa kokeilla; vaikka epäilykset usein osoittautuvat oikeiksi, joskus saattaa yllättyä hyvinkin iloisesti. Ja onko hienompaa tunnetta kuin se, kun liian pieneltä henkarissa näyttänyt vaate istuukin täydellisesti??


Tässä on asu, jonka valitsin eilistä tyttöjen iltaa varten. (Poseerausasento on vähän kyseenalainen juu, mutta ei nyt keskitytä siihen...) Sekä tuo Vero Modan paita (alennuksessa, noin 18€) että tuo Ginatricotin keinonahkahame (14,95€) olivat sovituskoppiin mennessäni "villejä kortteja", joita kokeilin lähinnä piruuttani. Mutta ihme kyllä, tykkäsin lopulta molemmista todella paljon! Varsinkaan tuohon hameeseen en olisi ikinä uskonut mahtuvani, mutta joskus käy näköjään näinkin hyvin. Tykkään noista kahdesta muuten tosi paljon yhdistelmänä; yllättäen tuo valkoisen pitsin ja mustan nahan kontrasti viehättää tätä vastakohtiin hurahtanutta naikkosta. Oranssit hiuskukkaset ovat H&M:ltä (2,95€), laukku KappAhlista (5€!!!) ja sulkakorvikset Seppälästä (kaksi paria / 2€, sain alennusta koska setistä puuttui yksi pari).

Kolmas uusi vaatekappale, johon suhtauduin ennen sovitusta suurella epäilyksellä, on tuo yllä näkyvä Vero Modan musta sifonkitoppi (puoleen hintaan, noin 15€). Huonosta kamerasta/valaistuksesta johtuen tästä kuvasta ei nyt saa hirveän tarkkaa käsitystä topin ulkonäöstä, mutta siinä on vähän semmoista röyhelöjuttua etuosassa. Sopii mielestäni tosi kivasti tuon mustan kynähameen kanssa. Korvikset ovat Seppälästä.
Semmosia mukavia yllätyksiä tällä kertaa, ensi viikolla olisi sitten suuntana Helsinki, ja eiköhän sieltäkin tule taas jotain ihan pientä ostettua, heh. Mutta nyt on tämän tytön kesätyötilanne onneksi turvattu, joten en (toivottavasti) mene vararikkoon ihan lähitulevaisuudessa! Ja onneksi haistan edelleen hyvät alennukset kilometrien päähän... ;)

Kertokaapas, oletteko itse joskus epäilleet jonkin vaatteen sopivuutta, ja yllättyneet iloisesti sovituskopissa?

Comments

 1. Voi niin ja niiin monet kerrat! :) Meillä on kaverin kanssa aina selalinen diili, että hänen tullessaan luokseni lähdetään vaatekaupoille ja laitetaan toisemme kokeilemaan toinen toistaan pöljemmiltä tuntuvia vaatteita :D Esimerkiksi viimeksi sain oikein "hemaisevan" :D leopardipaidan koetukseeni, ja kuinkas ollakkaan... sehän on täydellisen ihana :D En sitä nyt kuitenkaan kaappiini kotiuttanut, mutta never say never jne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, aivan loistava perinne teillä! :D Koskaan ei kyllä oikeesti voi tietää, ennen kuin kokeilee - esim. jotkut henkarissa muodottomilta säkeiltä näyttävät mekot tai paidat saattaa laskeutua todella kauniisti sitten päällä.

   Delete
 2. Mullon toi sama toppi punasena, hanipöö! Tykkään kovasti mustan hameen kanssa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
  2. Voi vitsi, voin kuvitella, että tuo on tosi upea punaisena! :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts