Ostospäivän satoa

Lauantaina käytiin tosiaan kaverin kanssa Ideaparkissa (ja eksyttiin paluumatkalla...true story), ja kyllähän sieltä taas tarttui mukaan yhtä sun toista kivaa. Omasta mielestäni olin kyllä aika kiltisti tällä kertaa; ihan hirveitä rahamääriä en saanut viidessä tunnissa palamaan!
Saavutuksena voidaan pitää sitäkin, että täpötäyteen vaatekaappiini ei tullut kuin yksi lisäys: yllä näkyvä Lindexin paita. Pitkästä aikaa tuli ostettua vaate täydellä hintaa - valitettavasti alennusmyynnitkin loppuvat joskus. Noh, tällä paidalla ei onneksi ollut hintaa kuin 14,95€. Ihastuin tuohon malliin kyllä niin paljon, että olisin ollut valmis pulittamaan siitä hieman enemmänkin. Huomattavaa on myös se, että valitsin värillisen paidan, vaikka mustakin olisi ollut saatavilla! (Kuvan hame ja sukkikset Seppälästä, kengät Andiamo.)
Siinä vielä lähikuvaa. Tykkään ihan älyttömän paljon tuosta kaula-aukosta, ja siitä miten vaate laskeutuu.
Paidan lisäksi ostin muutamia koruja. Nämä massiiviset rannerenkaat ovat H&M:n, ja ne maksoivat yhteensä vain euron. Tykkään ehkä eniten käyttää niitä erikseen (kuten postauksen ensimmäisessä kuvassa), ovat nimittäin aika painavat yhdessä!
En osannut valita, kummat Seppälän alennuskorviksista halusin, joten otin sitten molemmat. Vasemmanpuoleiset maksoivat 2,38 € ja nuo pienemmät 1,58€.


Ostin myös pari kosmetiikkatuotetta: Four Reasons -hiuspuuterin (n. 5€) ja Goshin eyelinerin (8,50€). Molemmat tuotteet löytyivät Emotionista, molempia on jo testattu ja molemmista tykkään erittäin paljon!

Siinäpä sen reissun ostokset! Koska pystyin olemaan ostamatta mitään täysin turhaa/ylihinnoiteltua, ajattelin palkita itseni tällä viikolla ostamalla uudet kengät. Tuossa ylimmässä kuvassa näkyvät Andiamon mustat nilkkurit (jotka siis ostin syksyllä 2009) alkavat olla jo niin risat, ettei niillä paljon kehtaa julkisilla paikoilla liikkua. Kivat nilkkurit ovat kuitenkin tämän naisen vaatekaapissa sen verran must have, että uudet on löydettävä, ennen kuin noista luovun... Toivottavasti seuraavatkin kestävät käytössä yhtä kauan.

Comments

Popular Posts