Viikko asuissa (part 2 + kynnet!)

No niin, nyt olisi sitten vuorossa jatkoa edelliseen päivitykseen!

Lauantailta ei nyt ole varsinaista asukuvaa, koska vietin löhöilypäivää kotona (yksi päivä viikosta on pakko pyhittää laiskottelulle), ja tulin siihen tulokseen, ettei ketään kiinnosta nähdä kuvia minusta 5 vuotta vanhat verkkarit jalassa ja pyjamatoppi päällä. Sen sijaan otin kuvia hienoista uusista kynsistäni, jotka poikaystäväni sisko kävi laittamassa sillon lauantaina!


 
Eikö ole ihanat?? Tykkään itse ainakin tosi paljon, vaikka on noissa vähän totuttelemista ollut. Entisenä pianistina en ole koskaan oikein oppinut pitämään pitkiä kynsiä, mutta yllättävän nopeasti niihin tottuu... tässä vaiheessa ainakin tuntuvat jo ihan omilta. En varmaan osaa enää palata vanhoihin nysäkynsiini, hehe..


 Sunnuntai: sifonkipaita (2 €!!!) - H&M, peilikoru (0,50 €) - Seppälä. Paidan alla oleva musta toppi on Ginatricotista, ja yhdistin noihin ne samat Lindexin farkut ja Tapas-saappaat kuin viime keskiviikon asuun.


Maanantai: neule - Kappahl, samettihousut (15 €!) - Lindex, kengät (15 €!) - Seppälä, sormus - Lindex, kaulakoru - H&M.
Tiistai: mekko (5 €!!!) - H&M, sukkahousut - Seppälä, kengät - Tapas, sydänriipus Tukholmasta. (Tämäkin mekko oli mielestäni aikas loistava löytö, tykkään itse erityisen paljon tosta mekon alle ommellusta pitsitopista, ja printtikin toimii.)

Siinähän se viikko sitten menikin! Toivottavasti tykkäsitte kuvista. Hauskaa loppuviikkoa, itselläni se tulee näillä näkymin kulumaan kouluhommien ja ystävien parissa.

Comments

  1. Moikka!
    Oot niin monesti puhunu tästä sivusta ei piti sitten tulla todellakin kurkkaan.....
    Kiva on!

    -Jenna-

    ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts