Sama nainen, uusi tukka.

Ensiksi ilmoitusasia: läppärini ei ole ollut tällä viikolla kovin yhteistyökykyinen. Esimerkiksi mikään tekstinkäsittelyohjelma ei tällä hetkellä toimi, ja kone jää täysin jumiin tasaisin väliajoin. Eli jos blogia ei hirveästi päivitellä lähiaikoina, se johtuu todennäköisesti siitä, että masiina on päättänyt tiltata lopullisesti. Tällä hetkellä kuitenkin nettiä pystyy vielä käyttämään, joten ajattelin jakaa kanssanne uuden hiuslookkini!
Miltäs näyttää? Itse tykkään ainakin ihan älyttömästi! Olin jo pidempään pohdiskellut lyhyempää mallia, mutta nuoruusvuosien (nythän olen jo kovin varttunut!) hiustraumojen takia ajattelin, että se ei sovi minulle. Olen kuitenkin siitä onnekas, että hiukseni kasvavat tosi nopeasti, joten päätin ottaa riskin. Ja kyllä se ainakin omasta mielestäni kannatti. Lyhyempi malli on mukavaa vaihtelua monen vuoden kasvattelun jälkeen, ja tunsin kyllä lookin omakseni heti kun näin lopputuloksen peilistä. Onneksi on näitä kampaajan koulutuksen saaneita kavereita, tietää ainakin olevansa hyvissä käsissä!

Tykkään tuosta uudesta väristä melkeinpä vielä enemmän kuin mallista. Viime kesän aikana törmäsin monen lehden sivuilla tuohon latvoista vaaleampaan tyyliin, ja inspiroiduin siitä. Laitettiin juureen Liven punainen väri, ja latvoihin ihan perusvaalennusaine (hiukset oli siis ennestään värjätty jo useampaa kertaan punaiseksi). Lopputuloksena oli tommonen ns. liukuvärjätty look. Mullahan on ollut elämäni aikana lähes kaikki värit blondista mustaan (vihreitä, sinisiä ja muita "luonnottomia" lukuunottamatta), mutta koen oloni eniten kotoisaksi punaisen sävyissä.

Tällä viikolla oli vuorossa toinenkin tyylillisesti merkittävä tapahtuma, eli uusien farkkujen ostaminen. Se on aina yhtä turhauttava prosessi; niitä harvoja tilanteita, jotka saavat shoppailun tuntumaan epämiellyttävältä. Hyvin istuvat ja laadukkaat farkuthan ovat vaatekaapin must have, mutta niiiiin vaikeita löytää! Tällä kertaa tapahtui tosin ihme: mukaan lähtivät jo toiset kokeilemani housut! Lindexin Generous -mallisto on jo pitkään ollut luottomerkkini farkkujen suhteen. Kivoja malleja isommassa koossa, eikä hintakaan ole paha. Tällä kertaa ostin kapealahkeiset, mustat farkut (joissa takapuoli näyttää aika loistavalta, vaikka itse sanonkin), joille tuli hintaa 44,95 € (mielestäni ihan kohtuullista farkuista, joita kuitenkin toivon mukaan voi käyttää pitkään). Kuvia kyseisistä farkuista, kuten myös muista uutuuksista (tilasin taas vähän aletuotteita hm.fi:stä, heh) tulee myöhemmin. Hovikuvaajani on tällä viikolla Helsingissä, ja olen sen verran onneton tuon kameran itselaukaisimen kanssa, että en edes yritä ottaa kuvia omin päin. Toivottavasti nämä tietokoneongelmat nyt selviää mahdollisimman pian, ettei jää mitään hyviä juttuja päivittämättä tänne!

Nyt täytynee palata tenttikirjojen ääreen, vaikka viikonlopun asukokonaisuuksien suunnittelu houkuttaisi huomattavasti enemmän. :)

Kertokaahan, mitä tykkäätte meikäläisen uudesta hiuslookista! Onko muilla suunnitelmia leikata/värjätä tukkaa uuteen uskoon syksyn kunniaksi?

Comments

Popular Posts