Päiväni väriläiskänä

Se olis torstai taas! Vähän tuntuu väärältä olla kotona nörtteilemässä, kun muu Tampereen opiskelijakansa riehuu Hämeenkadun Approssa. Tätä se vanhuus teettää; oon mieluummin kotona lämpimässä juomassa yhtä Bailey's -paukkua ja katsomassa piirrettyjä (JA suunnittelemassa mun ja J:n Halloween-asuja, niistä tulee kyllä jotain aivan mahtavaa).

Anyhoo, muistatte varmaan, että olen täällä blogissa angstannut syysvaatteiden värittömyyttä (siitä huolimatta, että omaan vaatekaappiini kätkeytyy yksi hyllyllinen pelkkää mustaa). Noh, eilen päätin - hyytävästä säästä huolimatta - olla sanani mittainen nainen, ja pukeutua niin, että hienoinkin ruska kalpenee rinnallani! Lopputulos näytti tältä.


Jep, siinä on paljon punaista. Mutta kerrankos sitä! Toi Lindexin (Generous-puolen) mekko on mun mielestä aivan täydellisen mallinen, ja toi printtikin on kovin jees. Opin viime kesänä arvostamaan printtikankaita ihan uudella tavalla. Jotenkin sitä on ajatellut, että ne eivät isolle ihmiselle sovi, mutta se nyt on taas joku meikäläisen henkilökohtainen trauma, eikä selvästikään pidä paikkaansa. Hintaa mekolla oli ostettaessa muistaakseni 25 euroa. En ole ihan varma, koska kyseessä oli mamma betalar -reissu, heh! Mutta tällä hetkellä noita samanmallisia mekkoja löytyy jo alesta, ainakin yksivärisiä olen nähnyt. Tuo musta villatakki puolestaan on Vero Modasta, kätevä (ja lämmin!) perusvaate.

Ja sitten ovat nuo punaiset saappaat! Aivan ihanat, mutta niin sairaan vanhat, etten edes muista ostopaikkaa (mahdollisesti Andiamo, Koskikeskuksesta ne ainakin oli) ja kaikki mahdolliset merkitkin ovat jo kuluneet pohjista pois...  Kävely alkaa noilla olla jo vähän hankalaa, koska korkolaput ovat hankautuneet käytännössä pyöreiksi. Myös tuo punainen keinonahkapinta on alkanut uhkaavasti rakoilla. Mutta vielä en niistä luovu!

Halusin ottaa vielä yhden lähikuvan noista koruista (kaikki Seppälästä). Varsinkin toi linturiipus on musta jotenkin loistava, tosin hieman ongelmallisen pituinen. Tuon mekon kanssa se kuitenkin toimii mielestäni aika hyvin. Ai niin, taitaakin muuten olla ensimmäinen blogikuva rillit päässä! Hienosti näkyy Miu Miun logo sangassa, aijai. Ostin nuo pokat (plus uudet linssit) viime marraskuussa Keopsilta, sattuivat muuten olemaan -70% alennuksessa!

Semmosta väriloistoa tällä kertaa, loppuviikosta on näillä näkymin odotettavissa jonkinmoista kosmetiikka-aiheista päivitystä. Eihän tyttö pelkästään vaatteilleen voi elää!

Hauskaa loppuviikkoa kaikille, ja railakasta iltaa approilijoille - toivottavasti fiilis on vielä aamullakin hyvä! ;)

Comments

Popular Posts