Gina Tricot Ylva Dress

(English below)


Tänään olisivat sitten vuorossa ne toiset asukuvat viime viikonlopulta. Miehelläni oli lauantaina syntymäpäivä, ja juhlistimme sitä käymällä syömässä ja parilla drinkillä Tampereella. Halusin pukeutua nätisti, mutta mukavasti, ja päädyin lopulta jokin aika sitten hankkimaani Gina Tricot:n Ylva-mekkoon.

Mekko / dress - Gina Tricot, XL
Laukku / clutch - ASOS
Kengät / shoes - Skopunkten
Korvakorut / earrings - Bijou Brigitte (vanhat / old)


Olen aiemminkin suositellut Ginaa myös pluskokoisille kanssasisarilleni, koska lähes kaikista heidän vaatteistaan on tarjolla XL-koko, monista myös XXL. Toki istuvuus riippuu paljon mallista ja materiaalista. Tätä Ylvaa suosittelen erittäin lämpimästi. Vyötärö joustaa, ja sanoisin, että myös minua koon tai pari isompi mahtuisi tähän, rintavarustuksen koosta riippuen.

Koska päivä oli pilvinen, eikä meillä ole uudessa talossa vielä tarpeeksi valaisimia, kuvien värit ovat vähän haaleammat kuin luonnossa. Pahoittelut siitä. 

Ylva on muuten aika erikoisen pituinen, ainakin tällaisella 179-senttisellä amatsonilla. Se ei ole ihan täysi maksi vaan enemmänkin midi-mittainen. Aluksi se vähän häiritsi minua, mutta sitten tulin siihen tulokseen, että ihan sama. Ainakin kengät näkyvät ja sirot nilkat pääsevät oikeuksiinsa. Lyhyemmällä neitokaisella tämä toki olisi lähempänä sitä maksimittaa. 

Mekon kaula-aukko on mielestäni todella nätti ja imarteleva. Ysäri todellakin on bäk, ainakin mitä noihin halter neck -tyyppisiin kaula-aukkoihin tulee. Minua se ei haittaa yhtään.

In English: My husband's birthday was on Saturday, and we went out for a romantic dinner to celebrate. I wanted to be comfortable but cute, so I decided to wear this Ylva dress from Gina Tricot. Now, although Gina Tricot does not have a plus-size range, I encourage my fellow plus-size babes to check them out since almost all of their items are available in a size XL (and some of them in a size XXL), and many of them are really stretchy. I would recommend the Ylva in particular - because of the stretchy waistband, I'd say it would fit a person one or two sizes bigger than me, depending on the size of their bust. 

The length is a bit interesting, since it's not a full maxi but more like a midi (at least on a 179 cm tall amazon warrior princess like myself). I don't really mind - at least I won't trip over, and you can see my shoes! And my ankles. I really like my ankles. Is that weird?

By the way, I'm really into this kind of halter or high neck style at the moment. I think it's super cute and flattering. The 90s are coming back, and strangely enough, I don't mind at all. As for some of the trends of the early 00s... let's not go there just yet, lol! 

Comments

 1. Onpas kaunis mekko ja voi olla tarkoituskin, että tuon mekon kuuluu päättyä jonnekin nilkan kohdalle, ettei ihan maata viistä, ja vaikka ei olisikaan tarkoitus, niin nythän on ainakin Iltalehden Tyyli-palstan mukaan midimitta muodissa ;P Ja oli tai ei, niin nätisti istuu ja tuo kaula-aukko on oikein sievä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, onpa hyvä tietää, että olen ainakin Iltalehden mittapuulla muodikas! :D Mutta joo, mallikuvassa nettisivuilla se ei mielestäni myöskään ollut täysimittainen maksi, joten epäilen, että sen tosiaan kuuluukin olla vähän vajaamittainen.

   Delete
 2. Pitääkin käydä kattomassa tota mekkoa, sillä vois olla mulle maksimekko :D

  ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts