Little black dress x 3

(English below)

Olen viime aikoina innostunut ostelemaan mustia vaatteita. Oikeastaan melkein kaikki tammikuun alennusmyynneistä hankkimani vaatteet olivat mustia. En tiedä, johtuuko se talvesta, vai mistä. Mutta kyllähän musta on aina tyylikäs vaihtoehto, ja yksityiskohdat kuten pitsi, paljetit ja kivat leikkaukset tekevät mustista vaatteista vähemmän tylsiä. Tässä postauksessa esittelen kolme melko tuoretta hankintaa, jotka sattuvat kaikki olemaan mustia mekkoja.Mekko / dress - Seppälä (Great Girls), 2XL
Kaulakoru / necklace - GinatricotTämä ensimmäinen mekko on ehkä suosikkini näistä kolmesta. Pidän todella paljon pitsistä, ja mielestäni tämä Seppälän mekko onnistuu olemaan imarteleva olematta kuitenkaan tylsä. Mekko on lisäksi todella mukava päällä. Kokoluokitusta vähän (jälleen kerran) ihmettelen; yleensä Seppälän L ja XL ovat minulle sopivia, mutta tästä 2XL tuntui parhaalta. Mutta se nyt on sitä ainaista heittelyä ja nykyään olen jo niin tottunut siihen, että en enää panikoi, jos joudun ottamaan jostain vaatteesta isomman koon, kuin normaalisti. Hintaa tällä oli 10 €, oikein hyvä löytö siis.
Mekko / dress - ASOS Curve, EUR 48 / UK 20
Leggings - Lindex, XL
Kaulakoru / necklace - H&MTämä toinen mekko on enemmän arki- ja työkäyttöön soveltuva. Ihastuin tuohon kaula-aukon muotoon, ja täytyy sanoa, että tämä jos mikä on imarteleva päällä. Jos haluaa mekon, joka tekee rintavarustuksesta ison näköisen, mutta pienentää vyötäröä, suosittelen tätä! Alelöytöjä tämäkin, hinta oli parin kympin paikkeilla.
Mekko / dress - Junarose (Stockmann), EUR 46 (UK 18)
Viimeinen kolmesta hankinnastani on sitten ihan puhtaasti bilemekko. Tai no, kai sitä voisi tällaisessa töissäkin käydä, jos oikein haluaisi kiinnittää ihmisten huomion. :)  Yläosa on rento ja väljä, alaosa taas vartalonmyötäinen ja paljettikirjailtu. Mielestäni oikein hauska yhdistelmä. Värikkäämmässä vaatteessa nuo paljetit tuntuisivat ehkä vähän pelottavilta, mutta kokomustassa mekossa ne näyttävät mielestäni ihan tyylikkäiltä. Ja pitäähän sitä joskus olla vähän bling blingiä! ;) Tämä oli muuten Stockalla aika hyvässä alennuksessa, taisi lähteä peräti 70 % alkuperäisestä hinnasta pois.

Mikä näistä yksityiskohdista on suosikkinne: pitsi, kaunis kaula-aukko vai paljetit? Ja käytättekö itse paljon mustaa?

In English: I have bought a lot of black clothes lately. Most of the things I bought in the January sales were black. I'm not sure why - maybe because of the winter. Black is a safe choice; it's always in fashion and always elegant. And when the color choice is a safe one, you can have fun with details; like lace, sequins or an interesting cut. 

Here are three little black dresses I have recently added to my collection. The first one is perhaps my favorite; I love lace, and this lace dress is comfortable and flattering without being boring. And since it cost only 10 €, I really can't complain! ;)

The second one, which is from the ASOS sale, is more like a nice everyday work dress. I love the neckline, and this dress is basically perfect for my shape. If you want a dress that makes your boobs look huge and your waist look tiny, this is the one. 

And finally, the third one is a straight-up party dress from Junarose. I love the fact that the top half is very simple and relaxed, but the bottom half is bodycon and covered in sequins. It's a  nice contrast. And the sequins don't feel too intimidating because of the dark color.

So, which style is your favorite? 

Comments

 1. Tuo pitsimekko on kaunis :) Tulee tuota mustaa jonkin verran käytettyä. Se on helppo väri joka on helposti yhdisteltävissä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Se on kyllä totta, musta menee kaiken kanssa. Mutta olen silti iloinen, että vaatekaappini ei ole enää pelkkää mustaa, kuten muutama vuosi sitten. ;)

   Delete
 2. Tuo keskimmäinen sydänkaula-aukkoinen on ihana <3 Tykkään hirveästi tuon mallin kaula-aukosta ja sydänkaula-aukkoisia mekkoja löytyykin runsaasti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, arvasin, että se on sinun suosikkisi näistä! ;) Se kaula-aukko on kyllä tosi kiva ja imarteleva.

   Delete
 3. Tuo keskimmäinen on lemppari! Mäkin kaipailisin jotain perus mustaa mekkoa, mutta ei oo oikein tullut sellaista vastaan mikä miellyttäisi. Niissä on aina vähän liian vähän helmaa mulle. Tuossa sun on vielä noi hihatkin ihan 5/5 <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tykkään kyllä tosi paljon siitä keskimmäisestä, se istuu ihan täydellisesti ja hihat on tosiaan myös jees. :)Onnea mekon metsästykseen!

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts