Here's to the future

(English below)

Tässä vaiheessa voin vähän valottaa sitä, miksi blogissa on ollut tänä keväänä kenties tavallista enemmän hiljaiseloa. Keskitin nimittäin kaiken energiani töiden ohella tutkimussuunnitelman kirjoittamiseen, ja nyt uurastukseni palkittiin: sain eilen kuulla, että minut on hyväksytty tohtoriopiskelijaksi. Ensi syksyn ohjelmassa häämöttävät jatko-opinnot ja väitöskirjatyön aloitus.

En juurikaan ole puhunut yksityis/työelämästäni täällä blogin puolella, mutta sen verran voin paljastaa, että olen haaveillut tutkijan urasta jo hetken aikaa. Tohtoriopintoihin pääsy on ensimmäinen askel kohti tämän urahaaveen toteutumista, ja odotan tulevaisuutta innolla ja jännityksellä. Here's to the future!
In English: Yesterday, one of my dreams came true when I found out that I have been admitted to the doctoral programme in language studies in my local university. As an academic career has been one of my goals for a long time, I could not be more excited. The past couple of months have been quite stressful, since I've been writing my research proposal every day after work, but now all that work has paid off and  I can hardly wait for my doctoral studies to begin. Here's to the future!

Comments

 1. Oi paljon onnea sekä haaveiden toteuttamiseen sekä opiskelemaan pääsemisen johdosta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Kati! Olen kyllä todella onnellinen tästä. :) Nyt sitten vaan niitä apurahahakemuksia rustaamaan... :D

   Delete
 2. Onnea vielä tätäkin kautta! Susta tulee varmaan nuorin tohtoriksi väitellyt ever <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, no tuskin :D menee kuitenkin ainakin se 4-5 vuotta, ennen kuin sinne asti päästään. :) Mutta kiitos onnitteluista! <3

   Delete
 3. Wau, onnea ! Hieno saavutus ja upeat unelmat, jotka uskon sinun toteuttavan !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos onnitteluista ja ihanasta kommentista! <3

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts