Movie night & new glasses

(English below)

Finnkinolla oli tiistaina superpäivä, ja hyödynsimme sitä kaveriporukan leffareissulla. Elokuvavalintamme oli Rush, jota voin muuten suositella erittäin lämpimästi! Myös teille, joita leffan käsittelemä aihepiiri ei erityisemmin kiinnosta. ;) Asuvalintani puolestaan oli seuraava:


Neule/sweater - KappAhl
Hame/skirt - H&M
Leggarit/leggings - Seppälä
Laukku/bag - Citymarket
Kengät/shoes - Citymarket
Korvikset/earrings - Seppälä


Pahoittelen outoja värejä, mutta eiköhän näistä jotain tolkkua saa. Tuo KappAhlin neule löytyi muutama viikko sitten Ideaparkista, ja tykkään siitä ihan hirmuisen paljon. Se on todellisuudessa beige, vaikka se näyttääkin näissä kuvissa enemmän harmaalta. Pidän erityisesti noista hihoista, ja tietenkin tuosta hillitystä kimalluksesta. En nyt muista neuleen tarkkaa hintaa,  jotain kolmen kympin luokkaa se taisi olla... tosin KappAhlissa oli sinä päivänä joku "kaikki neuleet -20%" alennus, joten hieman halvemmalla tuo irtosi. ;)

Vaikka kuvat ovat kiiressä napattuja ja sen huomaa, pidän itse erittäin paljon tuosta tiistai-illan asusta. Siinä oli itsevarma ja tyylikäs olo.

In other news, kävin keskiviikkona hakemassa uudet silmälasit! Pientä totuttelemista näissä vielä on, mutta tykkään kyllä!Mitäs tykkäätte? Kävin kampaajallakin, ja oli kyllä ihanaa päästä kuivista latvoista eroon! Huomenna ohjelmassa olisi päivällä pieni virkistysreissu työporukan kanssa, ja myöhemmin tyttöjen ilta hyvän ystävän luona. Parhautta!

Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille. :)

In English: I went to the movies on Tuesday night with some friends - we saw Rush, which I really enjoyed - and I wore my new sparkly sweater (KappAhl). I really love this piece, it's one of my favorites for autumn. (Btw, the colors in the pictures are not quite right...the sweater is actually more beige than grey.)

In other news, I got new glasses! I'm still not quite used to them, but I think they look pretty good. What do you think?

Hope you have a great weekend planned!

Comments

  1. Onpas kivat lasit, sopii sulle tosi hyvin! Asukokonaisuus on kaunis myös, neule on niin ihanan näköinen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! tykkään kyllä itsekin noista laseista, nyt kun olen tottunut niihin. :)

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts