Alkuvuoden meikkisuosikit

Ja nyt sitten niitä meikkejä!

Vaikka en ole kauneuden asiantuntija, eikä tämä ole kosmetiikkablogi, on välillä mukava kirjoitella vaatteiden lisäksi myös kivoista ja edullisista kosmetiikkalöydöistä. Tykkään kuitenkin kovasti meikkaamisesta, vaikka en olekaan siinä mitenkään erityisen taitava. Tässä siis muutamia uusia tuotteita, joihin olen tällä hetkellä erityisen tykästynyt.


Kynsilakkaobsessioni on koko ajan pahenemaan päin, ja jatkuvan lakkauksen seurauksena olen jopa oppinut tekemään vähän siistimpää jälkeä. Minullahan oli viime vuonna rakennekynnet noin puolen vuoden ajan, ja voi, kuinka kaipaankaan niitä! Onneksi omia säälittäviä nysäkynsiä voi sentään hieman piristää herkullisen värisillä lakoilla.


 Tällä hetkellä lempparilakkani ovat kuvassa näkyvät Mavalan pinkki La Paz -sävy (saatu synttärilahjaksi), Miss Selene -merkkinen helmiäislila lakka (myöskin synttärilahja), ja Oriflamelta tilattu laventelin värinen ihanuus (3,90 €). Tuo Mavalan lakka on mielestäni oikeastaan täydellinen - kivan värin lisäksi se tekee peittävää jälkeä jo ensimmäisellä kerroksella, ja kuivuu nopeasti. Miss Selene ja Oriflame vaativat molemmat n. 3 lakkauskerrosta näyttääkseen todella hyvältä, ja Oriflame kuivuu mielestäni hieman turhan hitaasti. Mutta molemmissa on sävy niin kohdallaan, että kestän kyllä hieman pidemmän lakkausprosessin. 


Lancomen Ombre Absolue Palette -luomivärinelikko sävyssä Baby Glam löytyi laivalta huikean halvalla, hintaa oli nimittäin noin 15 €. Melkoinen alennus, katsastin nimittäin kyseisen tuotteen maahinnan Sokoksen verkkokaupasta, jossa se oli alennuksessa vähän päälle kolmella kympillä, ja alkuperäisenä hintana näytti olevan 56 €. Huh! Tosi kiva paletti kyllä: sopivan luonnollinen päiväkäyttöön, mutta shimmeriäkin löytyy. Koska olen onneton meikkaaja, tykkään myös siitä, että paletin mukana tuli "ohjekirja", jossa oli neuvottu erilaisia tapoja luoda silmämeikki palettia käyttäen.Värit erottuvat kuvassa huonosti, mutta paletissa on siis kaksi mattaisempaa (ruskea ja vaaleanpunainen) ja kaksi hieman shimmerisempää (vaalea violetti ja kermanvaalea) sävyä.


Ihastuin Englannin reissullani Soap and Gloryn tuotteisiin, ja olin sen vuoksi riemuissani, kun kaverini toi minulle Lontoosta kyseisen merkin Sexy Mother Pucker -huulikiillon. Tuotteen tarkoituksena on kauniin kiillon lisäksi antaa huulille lisää täyteläisyyttä turvottamalla niitä. Itse en hurjaa eroa huomannut - alahuuleni ehkä muuttui hieman pulleammaksi? Toisaalta minulla on jo luonnostaan aika täyteläiset huulet, joten voi olla, että ero olisi ollut suurempi jonkun toisen huulilla. Joka tapauksessa mielestäni kiva huulikiilto näin niin kuin muuten! Hyvä tuoksu, luonnollisen kaunis sävy ja tahmean koostumuksen ansiosta myös hyvä pysyvyys saivat kaikki minulta plussapisteitä. Pidän itse enemmän tuollaisista hieman tahmeista huulikiilloista, kuin vetisistä litkuista jotka katoavat huulilta parissa minuutissa. Mutta en kyllä tosiaankaan suosittelisi tätä henkilölle, joka ei voi sietää tahmeita huulia!


Toinen Oriflamelta tilaamani tuote oli Very Me Peach Me Perfect Skin Glow sävyttävä päivävoide (5,50 €). Kerrankin sävyttävä päivävoide, joka on tarpeeksi vaalea minulle! (Esimerkiksi Garnierin BB-voide, joka on käsittääkseni käytännössä sama asia kuin sävyttävä päivävoide, on minun talvi-iholleni liian tumma myös vaaleimmassa sävyssään.)  Tykkään laittaa tätä jos olen menossa esimerkiksi jumppaan, enkä halua paksua pakkelia, vaan ainoastaan pientä tasoitusta ja suojaa kasvojeni iholle. Tästä täytyy tosin varoittaa sen verran, että voiteessa on nimensä mukaisesti melko voimakas, makean persikkainen tuoksu. Minun mielestäni tuo tuoksu on melko miellyttävä, eikä se sen vuoksi häiritse, mutta tuoksuherkälle ihmiselle se saattaisi olla liikaa.


Silmämeikkirintamalla Lumenen Natural Code -sarjan Eye Dramatizer Lash-Extending Mascara (S-etukorttitarjouksella 7,50 €) yllätti positiivisesti. Minulla on vaaleat ja lyhyet ripset, joten kaipaan ripsiväriltä ennen kaikkea tehokkaasti pidentävää ja tummentavaa vaikutusta. Tällä tuotteella saa mukavasti pituutta ripsiin, ja tulos on mielestäni kauniin luonnollinen. Parhaan tuloksen olen itse saanut kerrostamalla tätä ja Cliniquen High Impact Mascaraa. Mitä iltameikkiin tulee, tykkään enemmän harmaasta ja ruskeasta kuin perinteisestä mustasta smokey eye -lookista, ja hopean sävyiset luomivärit ovat siksi suosiossani. Oriflamen luomivärinappi (4,90 €) on kuin huomaamattomampi ja hienostuneempi versio reilummin kimaltavasta Wet N' Wildin hopealuomiväristäni.

Siinäpä niitä olisi! Mitkä ovat teidän suosikkimeikkejänne tällä hetkellä?


In English: Although this is not a beauty blog, sometimes I find cool, inexpensive beauty products, and I like to share them with you guys. So, here are some of my favorites at the moment:

- Nail polishes by Mavala (birthday gift), Miss Selene (birthday gift), and Oriflame (3,90 €) - I especially like the pink Mavala one!
- Lancome Ombre Absolue Palette eyeshadow quad - a bargain at 15 €! (I bought it on a cruise.)
- Soap and Glory's Sexy Mother Pucker Lipgloss (a gift) - looks and smells lovely!
- Oriflame's Peach Me Perfect Skin Glow tinted moisturiser (5,50 €)
- Eye Dramatizer Lash-Extending Mascara from Lumene (7,50 €) and a silver eyeshadow from Oriflame (4,90 €)

What are your favorite products at the moment?

Comments

  1. Hyviä meikkejä. Eikä sun kynnet todellakaan ole mitkään nysät! Tossa peach me perfectissä mua ei itseäni niinkään haittaa se tuoksu vaan ne kultahileet siellä sisällä. Joskus keinovalossa tuntuu siltä, kuin näyttäisi diskopallolta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No joo, kyllähän niissä kynsissä onneksi alkaa olla jo pikkuisen pituutta ja vahvuutta, geelien poistamisen jälkeen olivat kyllä järkyttävässä kunnossa. Ja apua, mä en ole edes huomannut mitään hileitä siinä! Olenkohan nyt kuljeskellut ympäriinsä naama kimaltaen... :D

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts