Moss green

(English below)

Koska olin niin tyytyväinen aiemmin Zalandolta tilaamaani Dorothy Perkins Curve -malliston peplum-toppiin, päätin kokeilla tilata merkiltä myös jotain muuta.




Mekko / dress - Dorothy Perkins Curve (Zalando), UK 20
Laukku / bag - Longchamp
Kengät / shoes - Anna Field (Zalando), EUR 42
Korvikset / earrings - Pieces




Sammalenvihreä trikoomekko on mukava päällä, ja tietysti nuo etumuksen nyöritykset vetosivat minuun jälleen kerran. Nyt kun välttelen mustien vaatteiden hankkimista, olen ruvennut kiinnostumaan enemmän tuollaisista maanläheisistä vihreistä sekä harmaan sävyistä. Mielestäni tämän mekon väri sopii aika kivasti ruskeasilmäiselle ja -hiuksiselle. 

Myös tennarit ovat Zalandolta. Ystäväni suosittelemana päädyin testaamaan Anna Field -merkin erittäin edullisia kenkiä. Joudun usein tennareissa ja ballerinoissa ottamaan koon 42, eikä tuossa koossa löydy juurikaan nättejä kenkiä kivijalkaliikkeistä (paitsi Skopunktenilta jonkin verran). Onneksi on Zalando!

Mitä tykkäätte tämän mekon väristä? Ja oletteko tilanneet kenkiä Zalandolta tai muista nettikaupoista?

In English: Because I love my Dorothy Perkins Curve peplum top, I decided to try something else from the brand. I chose this moss green dress because I thought it was an interesting color and, once again, I can't get enough of dresses with lace-up detail. Now that I'm trying not to buy black clothes I'm getting really into greys and earthy greens. I think this color looks great on someone with brown eyes and hair. 

The shoes are also from Zalando. When it comes to flats and trainers, I often have to size up to a EUR 42 (which is UK 9, I think), and it's difficult to find cute shoes in that size in stores. Thank god for online shopping!

Do you like to wear earthy colors? And do you buy shoes online?

Comments

  1. Hei! Kysymykseni liittyy Lady V:n mekkoihin. Olen aikeissa tilata heiltä kellomekon siskon tytön häihin. Nyt minua mietityttää minkä koon tilaisin. Minun rinnanympärykseni on 115 cm, vyötärö 100 cm ja lantio 113 cm. Voisitko verrata mittoja omiin mittoihisi ja arvioida olisko minunkin kokoni tuo 20, mitä käytät, vai tarvitsenko vielä isomman koon. Asokselta tilattaessa minun kokoni on 18 tai 20. Olen kiitollinen, jos pystyt auttamaan, terv. Päivi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moi Päivi! Minun mittani ovat tällä hetkellä 119-98-123, eli muuten aika samaa kokoa mutta mulla on selkeästi leveämpi lantio. Se nyt ei tosin kellomekoissa ole niin relevantti. :) Eli veikkaisin että 20 on sullekin ihan passeli, jos valitsemassasi mekossa on joustoa niin 18 menee kyllä varmasti myös. Älä missään nimessä ainakaan isompaa osta, ettei ole ihan teltta! :)

      Delete
  2. Hei!
    Kiitos sulle, tästä oli mulle apua! Käyn lähes päivittäin kurkkaamassa sun blogia, vaikka harvoin tulee mitään kommentoitua. Valoisaa kevättä sulle!
    Päivi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eipä mitään, hyvä jos oli apua! :) Ja kiva kuulla, että tykkäät blogistani ja luet sitä. :) Mukavaa kevättä sinnekin!

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts