A leopard cannot change its spots

(English below)

Eläinkuosit eivät normaalisti ole minun juttuni, mutta kun näin tämän H&M:n topin taannoisella Helsingin reissullani, en voinut vastustaa sitä.



Toppi / top - H&M, L
Farkut / jeans - New Look, UK 20



Jostain syystä leopardikuvio toimii mielestäni aina paremmin "luonnottoman" värisenä. Siinä on silloin jotenkin vähemmän sitä Kiviset ja Soraset -vibaa. :D 

Tämä on kai käytännössä crop top, mutta melko pitkä sellainen. Hintaa tällä oli alessa 7 €.




Paras juttu tässä topissa on kuitenkin selkäpuoli. Mieheni inhoaa tällaisia yläosia, hänelle tulee niistä kuulemma mieleen sairaalakaapu. Edestä avoin on yllättäen enemmän miehen mieleen, hah. Minusta tuo on kuitenkin tosi kiva yksityiskohta. Nämä asukuvat ovat päivältä, jolloin tein töitä kotona, mutta ihmisten ilmoille laittaisin tietysti tämän topin kanssa olkaimettomat rintaliivit.



Mitä noihin New Lookin farkkuihin tulee, ne ovat ihan oikeasti parhaat farkut, jotka olen ikinä omistanut. Niin mukavat, mutta kuitenkin niin imartelevat! Ja halvatkin vielä. Täysi kymppi, suosittelen lämpimästi. Aion itse tilata nuo samat farkut myös tummansinisenä.


Löytyykö teidän vaatekaapistanne eläinkuoseja?

In English: I'm not usually one for leopard print, but I couldn't resist this cute little crop top from H&M - especially since it cost only 7 €! I prefer animal print fabrics in unusual colors - that way there's less of a Flintstones vibe, haha.

The best thing for me is the back. My husband hates it though - he says it looks like a hospital gown. Men and fashion: an endless source of amusement. 

As for the New Look jeans, they are truly the best jeans I have ever owned. So comfy yet so stylish and flattering. And they were cheap as well! I'm already planning on ordering another pair in dark blue.

Do you like leopard print? And do you own any New Look jeans?

Comments

  1. Noi housut on kyllä niin kivat! Mäkään en yleensä tykkää eläinprinteistä, mutta nyt mun on alkanut tekemään mieli jotain kivaa tiikerihametta, niin voisi tehdä sellaisen kivan viidakkoasun :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :) Nämä New Lookin farkut ja Junarosen farkut löydettyäni olen ymmärtänyt, miksi ihmiset käyttävät housuja. :D Ne voivat oikeasti olla mukavatkin! :D

      Delete
  2. Pillifarkut <3 Ja tosi magee yhdistelmä eli toppikin taas hyvä ostos :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Olen kyllä molempiin oikein tyytyväinen. :)

      Delete
  3. Oon samaa mieltä tuosta leopardikuviosta, että tosiaan luonnottomissa väreissä se näyttää paremmalta kuin perusruskeana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jep, jotenkin siitä tulee silloin vähemmän sellainen viba, että on juuri nylkenyt jonkun eläimen ja pukeutunut siihen, haha! :D

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts