UK shopping haul: Primark, New Look & beauty stuff!

Olin viime viikolla konferenssimatkalla Bristolissa ja ilokseni ehdin työhommien lisäksi myös vähän shoppailla. Ööh, "vähän" on suhteellinen käsite, eikö niin? :)

Kaikki vaateostokset tein Primarkissa ja New Lookissa. Jälkimmäisessä kävin ihanan Mookien kanssa, käykäähän tutustumassa hänenkin blogiinsa!

Pidemmittä puheitta, siirrytään ostosten pariin. Luvassa on paljon kuvia.


I was in Bristol for a conference last week and luckily I also had time to do some shopping. I love Primark, so that's the first place I went to. I also went to New Look with the lovely Mookie (check out her blog if you haven't already), and they had some pretty great sales going on! And finally, I bought a few beauty pieces. Just a heads up - this is going to be a long post with lots of pics! 






Primark


Aloitan Primarkista, koska siellä kävin ensin ja tein siellä myös suurimman osan ostoksistani. 

Let's start with Primark since I went there first and also bought quite a lot from there. 



Mekko / dress - Primark, UK18




Crop top - Primark, UK20




Paita / top - Primark, UK20




Paita / top - Primark, UK16



Toppi / top - Primark, UK18


Suosikkini Primark -ostoksista on ehdottomasti tuo ensimmäinen mekko, mutta tykkään kyllä erittäin paljon myös tuosta sinivalkoraidallisesta crop topista. Se tulee olemaan ihana kesällä korkeavyötäröisen, mustan skater-hameen kanssa! Kuten kokomerkinnöistä huomaa, Primarkissa kannattaa kokeilla rohkeasti eri kokoja. Minun ostamissani vaatteissa koot vaihtelevat UK16-UK20 välillä. 

Vaatteiden lisäksi ostin Primarkista sateenvarjon (koska oma unohtui kotiin) ja irtoripset, joista tulee kuva myöhemmin kauneusosiossa. Yhteensä kaikki ostokseni Primarkista maksoivat 42 puntaa. Not bad.

I think my favorite from Primark is the dress, although I love the blue and white striped crop top as well. I'll wear it in the summer with a black skater skirt. As you can see, I bought pieces that range from a UK16 to UK20, so my advice when shopping in Primark is to just try on all the pieces that look like they might fit. Ignore the tag!

I also bought an umbrella (because I forgot mine at home) and some fake eyelashes (which will be pictured below with other beauty stuff). All this cost £ 42, so not bad!


New Look


Mekko / dress - New Look, UK20




Mekko / dress - New Look, UK20




Farkut / jeans - New Look, UK20 
(ks. myös ylemmät kuvat / I'm also wearing these with the Primark tops in the photos above)


Bristolin New Look yllätti positiivisesti isolla Inspire- plussaosastolla ja monenlaisilla tarjouksilla. Esim. nuo mekot olivat 8,50 puntaa (musta) ja 11 puntaa (kukallinen) alennusten jälkeen. Farkut olivat vähän kalliimmat, mutta todellakin sen arvoiset! Suomesta on nykyään mielestäni vaikea löytää korkeavyötäröisiä farkkuja plussakoossa, ja suosittelenkin lämpimästi tutustumaan farkkuvalikoimaan New Lookin nettisivuilla. Todella mukavat ja imartelevat farkut!

The New Look in Bristol was a pleasant surprise, since they had a fairly big Inspire section and a lot of discounts going on. The dresses were £ 8,50 (the black one) and £ 11 (the floral one) respectively. The high-waisted jeans were not on sale but they were certainly worth the money because they fit like a dream and feel so comfortable! Highly recommend.


Beauty




Kuten jo mainitsinkin, ostin Primarkista irtoripset (joiden kanssa aion kyllä käyttää omaa ripsiliimaani, sen verran halvat nuo olivat). Lisäksi ostin Bootsilta suosikkimerkkini Soap & Gloryn huulikiiltokynän, jonka vadelmanpunainen sävy "Pink Punch" on yllättävän pigmenttinen. Claire's asustekaupasta ostin tuollaiset hauskat irtokynnet; teen niistä varmaan oman postauksensa, kunhan pääsen niitä testaamaan. 

Myöskin Bootsilta on tuo Barry M -lakka sävyssä Personal Best. Ihana, juuri tuollainen viileä, harmahtava liila, jollaista olen etsinyt!

As I already mentioned, I bought some lashes from Primark. I also got some cute false nails from Claire's accessories - I will make a separate post on these once I test them out!

From Boots I got a Soap & Glory gloss stick in the shade "Pink Punch", which is quite pigmented, and a Barry M nail polish in "Personal Best", which I absolutely adore. 


Huh, siinäpä ne olivatkin! Ihan mukavia ostoksia, eikä rahaakaan mennyt hirvittävästi. Mitäs tykkäsitte näistä, ja onko teillä kokemuksia kyseisistä kaupoista? :)

And that's all, folks! What did you think of my haul? Pretty nice, right? ;)

Comments

  1. Mäkin katoin noita farkkuja, ompas kivannäköiset!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne olivat kyllä todellinen löytö! Näyttäisivät olevan netissäkin myynnissä :)

      Delete
  2. Oh, oletpas löytänyt paljon ja edullisesti! Minä hyvä jos saan YHDEN vaatekappaleen 42 punnalla :D Tuoreimmat rintsikatkin maksoi sen verran (tosin sain lopulta niistä -20% alennusta, mutta silti).

    Kaikki ostamasi pukevat sinua hyvin, nuo farkut erityiseti on kauniit ja sitten tuo New Lookin yksivärinen musta mekko on myös upea. Pitäisi itsekin joskus kokeilla tekoripsiä, koska minulla on ollut jo todella kauan useamman kerran käytettävät räpsyttimet laatikossa mutta en vaan ole eestynyt virittämään niitä. Suututtaa jos tekee kivan meikin ja sitten ripsiliima suhraa sen pilalle ja lopputuloksena ne tekoripset on silti vinossa.Joskus kokeilin kirpparin halparipsiä ja lopputulos oli juurikin tämä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täytyy myöntää, että Briteissä oli kyllä hyvät alet, ja mulla oli tuuria mukana, kun löysin niin paljon kaikkea. :) Aivan kaikki ostokset yhteensä maksoivat varmaankin alle sata puntaa.

      Itse olen innostunut ripsistä aika hiljattain. Mullahan ei luonnostaan juurikaan ole ripsiä, kuten näistä meikittömistä kuvista huomaa. Häitä varten otin pidennykset ja niiden aikana kai totuin pitkiin ripsiin, niin nyt on pakko käyttää tekoripsiä. :D Onhan se aikamoista säheltämistä alkuun, mutta kun on hyvä liima (ei kannata käyttää halpisripsien mukana tulevaa liimaa - esimerkiksi Sokoksella myydään erikseen Eyelure-merkkistä liimaa, joka on tosi hyvää) ja vähän kärsivällisyyttä, kyllä se onnistuu kömpelöltäkin. :) YouTubesta olen oppinut sen kikan, että kun ripsinauhan laittaa paikoilleen pinseteillä eikä käsin, se menee todennäköisemmin halutulle kohdalle.

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts