Chi Chi London Plus Lace Embroidery Midi Prom Dress

(English below)

Vielä vähän lisää hääspämmiä, toivottavasti jaksatte lukea. ;)

Ajattelin nimittäin esitellä toisen hääpukuni. Kyllä, minulla oli niitä kaksi. Meillähän ei ollut kirkkohäitä, joten menimme virallisesti naimisiin perjantaina maistraatissa, ja lauantaina vietettiin sitten hääjuhlaa. Lauantaina minulla oli perinteinen morsiuspuku, josta olettekin jo nähneet kuvia täällä. Halusin kuitenkin myös maistraattiin jotain "häähenkistä". Toisaalta halusin, että maistraattimekko olisi sellainen, jota voisi mahdollisesti käyttää myös uudelleen.

Haasteeseen vastasi ASOS ja Chi Chi London -niminen merkki.




Mekko / dress - Chi Chi London (ASOS), EUR 50 / UK 22
Laukku / clutch - H&M
Kengät / shoes - Skopunkten, EUR 42
Rannekoru / bracelet - Snö of Sweden




Tämä tyllihelmainen unelma on varmasti yksi kauneimmista vaatteista, joita olen koskaan omistanut. Se sopi täydellisesti vihkitilaisuuteen, koska se oli valkoinen, mutta mukana oli myös "jotain sinistä". Siniset yksityiskohdat tekevät mielestäni mekosta käyttökelpoisen myös muihin juhliin. 

Viimeistelin kokonaisuuden kimaltavilla kengillä ja laukulla, koska tietysti piti olla vähän blingblingiä.

Tuosta mekosta sen verran, että se tuntuu äärimmäisen laadukkaalta ja hyvin tehdyltä. Satuin onnekseni lukemaan blogeista arvioita Chi Chi Londonin mekoista, ja niissä neuvottiin ottamaan normaalia isompi koko, varsinkin jos sattuu olemaan isolla rintavarustuksella siunattu. Päädyin kokoon 50 ja se oli oikea valinta, sillä mekon materiaali ei jousta milliäkään. Yläosaan jäi ehkä aavistus väljyyttä, mutta normaali kokoni ei olisi missään nimessä mahtunut rinnan kohdalta kiinni.

Kenties parasta oli, että alun perin yli 100 euroa maksanut mekko oli alennuksessa ja sain sen neljällä kympillä. Mutta voin kyllä kertoa, että sitä alennusta väijyttiin ja odotettiin pitkään... :D

Onko Chi Chi London teille tuttu merkki? 

P.s. Jos haluatte, voin tehdä varsinaisesta morsiuspuvustani vielä toisen postauksen, johon laitan muutamia sovituskuvia ja kerron enemmän kokemuksestani pluskokoisena hääpuvun ostajana. Noissa virallisissa hääkuvissahan kaikki puvun yksityiskohdat eivät edes näy. Miltä kuulostaisi? :)

In English: The wedding spam continues! Hope you are not completely sick of it yet. :)

I wanted to introduce my "other wedding dress". Since we didn't have a church wedding, we went to the register office on Friday and had the actual wedding reception on Saturday. For the reception, I wore a traditional wedding gown, which you have already seen here. However, I wanted something "wedding-y" for the register office as well, so I bought this Chi Chi London dress from ASOS.

It's one of the most beautiful pieces of clothing I have ever owned. I simply adore it. And it was the perfect dress to get (officially) married in; it was white and romantic, but I also had my "something blue".  The blue detailing makes it wearable for other occasions as well, I think.

I had read some reviews on Chi Chi London dresses beforehand, and a lot of bloggers encouraged people to size up, especially if they had big boobs. I bought a size 22 and I'm very glad I did - the dress has zero stretch, and my usual size would have been too small on the bust.

Originally the dress cost over 100 € but I waited patiently until it was discounted to around 40 €, so it was also a bargain!

Are you familiar with Chi Chi London?

P.s. If you want, I can also write another post about the wedding gown I wore for the reception. I could include some pics from the fitting and tell you about my experience as a plus size bride. I'm aware that you can't see all the details of the gown in the official wedding photos, so I thought it might be nice to do another post as well. Let me know what you think. :)

Comments

  1. Jo noista aiemmista kuvista katselin, että onpa kyllä uskomattoman kaunis mekko! Ja kaunis morsian tietysti myös :)

    ReplyDelete
  2. Nätti mekko! Tuo sininen on oikein nätti sävy. Oon itekin katsonut välillä Chi Chi Londonia, mutta vielä toistaiseksi ei ole mitään tarttunut mukaan. Mun mielestä olis kiva lukea sovitustarinoita ja millainen valikoima on pluskokoiselle häämekkoilijalle tarjolla!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Chi Chiä kannattaa vaklata Asokselta, oon huomannut että siellä niiden mekot tulevat välillä kivasti alennukseen. Muutenhan nuo ovat aika hintavia. Oon itse myös tykännyt lukea postauksia hääpuvun shoppailusta, joten taidan kyllä tehdä sellaisen. :)

      Delete
  3. Onpas upea mekko ja kaunis nainen!

    ReplyDelete
  4. Tuo mekko on NIIN kaunis <3 ja aivan sun tyylinen ja oloinen <3

    ReplyDelete
  5. That is the most stunningly beautiful dress I have ever seen. Its so very pretty. What a perfect "official" wedding dress. You look so very lovely.

    ReplyDelete
  6. Minustakin tuo mekko on aivan superihana ja olen itsekin kytännyt Chi Chi Londonin mekkoja, mutta en ole oikein oikeuttanut itseäni ostamaan pelkkää juhlamekkoa, kun kaapissa on kuitenkin täysin hyvin juhliinkin käyviä mekkoja montakymmentä. :D Mutta ehkä joskus, jos tulee "tarvetta", ovat sen verran kauniita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :) Tuon merkin mekot ovat kyllä melko juhlavia, ei niitä ihan arkena oikein viitsi pitää. Sopivia juhlia ja sopivaa alennusprosenttia odotellessa. ;)

      Delete
  7. Hei! Haluaisin tilata chi chi londonin mekon ystäväni häihin, jossa olen kaasona. Haluaisin tilata mallin, jonka olen löytänyt vain chi chi londonin omasra verkkokaupasta. Siellä mahdollinen palautus pitäisi maksaa itse. Kuten kai asosillakin? Saanko kysyä, mitä kokoa käytät vaatteissa normaalisti? Itse käytän yleensä 42, joskus 44 ja pähkäilen minkä kokoisen mekon voisin tilata, ettei joutuisi maksamaan palautteluja. Kiitos tuhannesti jos jaksat vastata!!

    Tuo malli on muuten upea sulla!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :) Minä olen yleensä kokoa 46/48 vähän vaatteesta riippuen. Tuosta Chi Chi:n mekosta tilasin tosiaan normaalia kokoani isomman (UK 22 joka siis vastaa kokoa 50), koska melkein kaikissa brittiblogeissa joista luin arvioita suositeltiin ottamaan isompi koko, varsinkin jos sattuu olemaan rintava. Enkä usko, että normaalikokoni tosiaan olisi mennyt rinnan kohdalta kiinni.

      Eli sanoisin, että Chi Chin:n kohdalla melkein kannattaa ottaa se isompi koko, jos on normaalisti vähän kokojen välissä. Toki riippuu paljon omasta vartalotyypistä (esim. tämän mallisen mekon kohdalla rinnanympärys ja vyötärönympärys ovat niitä mitä kannattaa katsoa) ja mekon mallista.

      Kannattaa myös katsoa tämä Chi Chi:n kokotaulukko, pikaisen vilkaisun perusteella näyttäisi aika hyvin paikkansa pitävältä ja mitat löytyvät myös senteissä:
      http://www.chichiclothing.com/pages/Size-Guide.html

      Delete
    2. Kiitos nopeasta vastauksesta! :) Koko illan selasin mekkosivustoja, enkä vieläkään tehnyt päätöstä. En ole koskaan tilannut tuotteita ulkomailta, niin jännittää. :D Ärsyttää nimittäin jos joutuu maksamaan sitten parikymppiä palautuksesta...

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts