Best dressed

(English below)

En ole yleensä t-paitaihminen, mutta tässä Forever21:n t-paidassa oli niin mainio printti, että pakkohan se oli hankkia.



T-paita/t-shirt - Forever21+, 2X
Hame/skirt - H&M+, 2XL
Sukkahousut/tights - KappAhl, 44/46 (UK 16/18)
Kengät/shoes - Zalando, 42 (UK 9)




Ostin t-paidan koossa 2X, kuten useimmat Forever21-vaatteeni, ja se on mukavan väljä. Mikäli olen oikein ymmärtänyt, Forever21:n plussakoot ovat niin sanottuja "junior" plussakokoja, eli vähän pienempiä kuin normaalit, "aikuisten" plussakoot. Esim. itse olen yleensä kirjainkokoa XL, mutta tuolta tilaan useimmiten juuri tuon 2X -koon. (Suomalaista tilaajaa hämmentää entisestään, että joistakin vaatteista on tarjolla erikseen XL, 1X ja 2X. Eli tarkoittaako 2X sitten XXXL-kokoa? Mene ja tiedä). 

Jos tilaatte kyseisestä nettikaupasta, suosittelen konsultoimaan kokotaulukkoa. Minä olen mittojeni mukaan kokojen 1X ja 2X välissä ja yleensä päädyn tosiaan 2X -kokoon, koska tykkään että vaatteissani on vähän väljyyttä. Muutenkin suosittelen ehdottomasti mittanauhan hankkimista ja rinnan-, vyötärön- ja lantionympäryksen säännöllistä mittaamista. Mittaaminen helpottaa nettishoppailua huomattavasti ja on myös vaakaa luotettavampi apuväline laihduttajalle!

Yhdistin t-paitaan H&M:n vanhan keinonahkahameen, koska halusin pitää kokonaisuuden naisellisena ja tyylikkäänä. Tuo on muuten tosi kiva hame, mutta pitää ärsyttävää kahisevaa ääntä kävellessä. Sanotaan nyt vaikka niin, että en pääse yllättämään ketään tuo hame ylläni; tuloni kuulee kyllä jo hyvän matkan päästä! :D

Oletteko te t-paitaihmisiä? Mukavaa viikonloppua!

In English: I'm not usually a t-shirt person, but I couldn't resist this fun printed t-shirt from Forever21. I bought this in a size 2X, which is the size I usually get there. According to their size chart, I'm somewhere between a 1X and a 2X, and as I prefer to be able to breathe, I tend to go for the 2X. I think Forever21 is what you call a "junior" plus size range, since I'm an XL in most plus size ranges. I don't really understand the sizing anyway, since it's so different to Finnish sizing. I recommend just measuring yourself and going by the size chart. 

As I wanted to add a little feminine touch to my outfit, I decided to pair the t-shirt with an old faux leather skirt from H&M. I love the skirt, but it has one flaw; the fabric makes a really annoying swooshing sound when I walk. I won't be able to sneak up on anyone while wearing it, that's for sure! :D

Do you like to wear t-shirts?

Have a fab weekend!

Comments

  1. Ihana vaatekokonaisuus, tykkään tosi paljon! :)

    ReplyDelete
  2. Kivan näköinen!

    Mäkään en yleensä ole vapaalla t-paita ihminen (töissä piti käyttää, kun pitkähihaisessa tuli kuuma, mutta topeissa tuntui liian alastomalta), mutta löysin kesällä Zarasta ihanan Minni Hiiri paidan valkoisena ja se on niin mageen näköinen nahkahousuihin yhdistettynä :) Tälläkin hetkellä itseasiassa päällä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Kuulostaa kyllä kivalta yhdistelmältä tuo Minni-paita ja nahkahousut! :)

      Delete
  3. Absolutely love this skirt on you! it looks gorgeous!

    Lucie xx | LucieLovesIt.com

    ReplyDelete
  4. Hahaha, I know what you mean about the swooshing noises! I have two faux leather skirts and they both do it. You look fierce. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. The noise is seriously so loud! :D I work at the university and the hallways on our floor are usually very quiet... every time I went to the bathroom or to get coffee or something I think everyone could hear me walking by, haha! But at least I looked good. ;)

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts