Latest beauty buys

(English below)

Nyt olisi vuorossa sitä jo kauan sitten lupaamaani laivakosmetiikkaa - ja vähän muutakin kosmetiikkaa.

Odotin innolla laivashoppailua, mutta koska risteily ajoittui juuri palkkapäivää edeltävälle viikonlopulle, ihan täysin en voinut seota. ;) Muutama mukavan edullinen tuote kuitenkin päätyi ostoskoriin.

Minulla on paha tapa ostella uusia ripsivärejä, vaikka nurkista löytyy parikin avattua maskaraa. Laivalta löytyy kuitenkin usein laadukkaita ripsareita huokeaan hintaan, joten annettakoon minulle anteeksi tämän turhakkeen ostaminen (varsinkin, kun heitin juuri läjän vanhoja ripsareita roskiin). Kyseessä on Chanelin Inimitable Mascara.



Pakko myöntää, että ostin tämän osittain sen takia, että minulla ei ole ikinä ollut mitään Chanelia. Eikä n. 11 euron alehintakaan haitannut. Tämä on mielestäni hyvä perusripsari, jota on helppo käyttää aamukiireessä, joka ei varise ja joka erottelee ripset kivasti. Mitään hurjan tuuheuttavaa tai taivuttavaa efektiä en tästä saanut irti, mutta arkikäyttöön tämä sopii mainiosti. Yllättäen alennuksessa oli vain tummanruskea ja sininen sävy, ei mustaa, mutta minua se ei hirveästi harmittanut. Tykkään käyttää ruskeaa ripsiväriä, koska se luo jotenkin "pehmeämmän", luonnollisemman lopputuloksen.




Lisäksi ostin laivalta The Body Shopin Honeymania vartalonkuorinta-aineen, johon ihastuin heti ensimmäisen käytön jälkeen todella paljon. Tässä on ihana koostumus; ihan kuin kauhoisi purkista oikeaa (kiinteää) hunajaa, ilman sitä tahmeutta tosin. Tuoksu on myös hyvä, eikä todellakaan liian makea kuten aluksi pelkäsin. Tämä maksoi laivalla muistaakseni noin 8,50 €.




Tarve uudelle shampoolle osui sopivasti yksiin laivareissun kanssa, joten kolmas ostokseni oli shampoo. Minulla on herkkä ja helposti kutiava/ärsyyntyvä hiuspohja, joten päätin testata Cutrinin Bio+ Balance Shampoota. Tälle täytyy antaa iso plussa miedosta mutta miellyttävästä tuoksusta, koska kokemukseni mukaan tämän lajityypin shampoot haisevat usein sellaiselle "kliiniselle" apteekkishampoolle. Päänahkakin on tästä tykännyt, mutta miinusta täytyy antaa riittoisuudesta, sillä tämä alkaa jo nyt olla aika lopussa! Minulla on supertuuhea tukka, joka vaatii paljon shampoota per pesu, mutta olen silti vähän pettynyt siihen, että tämä on huvennut niin nopeasti. Hintaa tällä oli noin 11 €.




Viimeisenä vielä yksi maista ostettu tuote. Olen jostain syystä hurahtanut kaikenlaisiin meikkikyniin, ja Lumenen Natural Code -sarjan Eye Dramatizer luomivärikynä näytti sen verran hauskalta, että en voinut vastustaa sitä. Yritän napata jossain vaiheessa kuvan tästä luomilla, mutta sen verran voin jo sanoa, että tuo sävy 2 "Pearl Copper" on yllättävän voimakkaan värinen, ja jotenkin oranssihtavampi kuin voisi kuvitella. Aluksi se tuntui omaan makuuni liiankin vahvalta, sen verran nössö olen luomivärien suhteen. Mutta on se loppujen lopuksi kyllä ihan kiva, ja vaaleammalla luomivärillä pehmennettynä vielä kivempi. Ainakin tämä on tosi helppo ja nopea käyttää. Ostin kynän Sokokselta noin 8 euron hintaan.




Siinä muutama uusi kosmetiikkajuttu, ja lisää on tulossa lähiaikoina. Postausideoita riittää, kun vain riittäisi aikaa blogata. :)

In English: I thought I might show you what kind of beauty products I've been buying lately. First, there are three products that I bought from the Tax Free store while I was on a cruise: Chanel's Inimitable Mascara (absolute bargain at 11 €), The Body Shop's Honeymania Body Scrub (8,50 €), and Cutrin's Bio+ Original Balance Shampoo (11 €). 

I must admit that I mainly bought the mascara because I've never had anything by Chanel, haha. But I actually really like it; it's a good basic mascara that does not smudge or irritate my eyes, AND it's super easy to use. It may not be the one for you if you want really dramatic lashes, but it's perfect for everyday use.

Now, the Honeymania Body Scrub is one product that I seriously love at the moment! It smells nice (but not too sweet), and I think it sort of even feels like actual honey (without the stickiness). 

I have a very sensitive scalp, so I was eager to try Cutrin's Bio+ Balance Shampoo for dry/sensitive scalp. This also has a pleasent scent, and my scalp does feel less itchy. However, one small bottle of this does not last very long - I've almost used it all in just a couple of weeks! 

Last but not least, there's one new product that I bought on dry land: the Lumene Natural Code Eye Dramatizer eyeshadow pencil (8 €). For some reason, I'm really into make-up in pencil form right now - it's just so practical! I chose shade 2 "Pearl Copper", which was darker and more orangey than I expected. But I've gotten used to it, and now I think it looks really cool. I'll try to remember to get proper pictures of this one later!

Comments

  1. Kivoja ostoksia! Bio+ on täällä tuttu merkki ja tuo shamppoo ihan suosikkini. Heidän saman sarjan päänahan rauhoittava aineensa on ihan unelma ainetta, riitää kohtuu kauan ja on ehdottomasti hintansa väärti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos vinkistä! Tuo shampookin on kyllä hyvää, meikäläisen tukka vain vaatii ihan älyttömästi ainetta yhtä pesua kohden. :)

      Delete
  2. Noissa Bio+ shampoissa on ainakin muutamakin joita voisin itse kokeilla. Energen -shampoota olen käyttänyt jonkun pari vuotta ainakin, tosin välillä on ollut taukoja ja olen käyttänyt muita shampoita. Mulla riittää toi purkki yleensä 3-4 kuukaudeksi. Aluksi hirvitti kun pullo oli niin pieni ja "maksoi paljon", mutta todella riittoisaa ja nykyään noita pulloja on saanut todella halvalla. Itse maksoin kerran 6,90e.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oho, no se on ollut edullinen löytö! Minua ei sinänsä oikeastaan haittaa maksaa vähän enemmän hyvästä shampoosta, lähinnä pienten pullojen kanssa ärsyttää se, että niitä joutuu ostamaan niin usein. :)

      Delete
  3. voi olla että lotraat shampoota liikaa ;) pese hiuspohja pienellä määrällä shampoota noin 2€ kokoinen mäörä riittää. jos ei vaahtoa niin huuhtele js toista tee tarvittaessa vielä 3 kerran. jos laitat kerralla paljon niin peset vain viemäreitä. tarkoitus on pestä vain hiuspohja ei hiuspituuksia. valuva shampoo pesee pituudet. terv. kampaaja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos vinkistä, voi hyvinkin olla. :) Olen kyllä yrittänyt tehdä juurikin niin, että laitan ensin vähän shampoota ja sitten vasta lisään, jos ei vaahtoa kunnolla. Kampaajani sanoi kyllä, ettei siitä mitään haittaakaan ole, jos käyttää paljon shampoota, kunhan hiuspohja tulee pestyä. Mutta onhan se shampoon tuhlausta tietysti.

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts