Evans Lace Skater Dress

(English below)

Eilen juhlittiin erään ystäväni syntymäpäivää, ja pääsin ulkoiluttamaan Evansilta tilaamaani pitsimekkoa. Täytyy myöntää, että tykkään itse näistä asukuvista hurjan paljon!



Mekko/dress - Evans
Laukku/clutch - H&M
Kengät/shoes - Vagabond
Sukkahousut/tights - Seppälä
Vyö/belt - UFF



Kerrankin kaunis, iltakäyttöön soveltuva mekko, joka ei ole musta! Mekon väri on mielestäni ihana, ja se sopi sattumalta täydellisesti yhteen tuon H&M:n clutchin kanssa, joka on yksi lempilaukuistani. Ainoa miinuspuoli tässä mekossa on se, että ostin hieman liian ison koon. Onneksi tämä ongelma oli helposti ratkaistavissa - ei muuta kuin vyötä kehiin, ja kokonaisuus oli heti paljon istuvampi. Mekko oli alennuksessa ja hintaa sille jäi loppujen lopuksi 32 €. Mielestäni erittäin kohtuullinen summa näin kivasta vaatteesta. 




Mitäs pidätte? Vieläkö pitsitrendi jaksaa innostaa? 


In English: I went to a friend's birthday party last night, and wore my new Evans Cerise Pink Lace Skater Dress. I loved this outfit! The color of the dress is amazing, and it matched my favorite H&M clutch perfectly. This dress was actually on sale, it cost 32 €, which I think was a reasonable price for a dress this cute. I could have gone for a smaller size, because the dress is a bit big around the waist, but I solved that problem by adding a belt. 

What do you think? Do you love lace dresses as much as I do?

Comments

  1. Oikein kaunis ! Tykkään itse kovasti tuosta väristä eri sävyineen . Sopivasti värikäs , mutta ei liian räväkkä . Ja vielä laukkukin samaan sävyyn :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuo on kyllä tosi ihana väri, ja oli hauska sattuma, että laukku sopi sen kanssa noin hyvin yhteen. :) Kiitos kommentista!

      Delete
  2. ihana mekko ja sopii sulle tosi hyvin! :)

    ReplyDelete
  3. Onpas kaunis mekko, toimii minusta aivan loistavasti! Kokonaisuus kaikkineen on hurjan nätti ja istuva

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Dahlia, olipa ihana kommentti. :) Tämä kokonaisuus oli kyllä minunkin mieleeni.

      Delete
  4. That's a fantastic dress abd the colour is gorgeous. X

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you very much, Leah! I'm crazy about the color as well. :)

      Delete
  5. Aivan mielttömän kaunis! Väri sopii sulle tosi hyvin. Itsekin haluaisin jonkun tuon tyylisen pitsimekon, mutta vielä ei ole "sitä oikeaa" oman silmän eteen osunut :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tämän kanssa kävi kyllä tuuri; löytyi juuri oman värinen ja tyylinen. :) Onnea täydellisen pitsimekon metsästykseen! ;)

      Delete
  6. kiva tuo mekko! ja ihana blogi sulla myös ♥! tykästyin tähän heti ku tänne tulin :)! ulkoasu, banneri, sun kirjotustyyli, kaikki nappaa! :>

    fashionsituation.blogspot.com ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos, olipa ihana kommentti! :) Kiva kuulla, että tykkäät blogistani. Täytyypä käydä vilkaisemassa tuota sinun blogiasi. :)

      Delete
  7. Tosi hyvä asukokonaisuus, käy sulle tosi hyvin!

    ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts