A colorful challenge

(English below)

Kauniimpi maailma -blogin Elena heitti minulle pari viikkoa sitten hauskan kosmetiikkahaasteen. Ideana on esitellä sateenkaaren värien mukaan valittuja suosikkituotteita. Meikäläisellä on tässä kyllä muutama sellainenkin väri, joita ei taida ihan perinteisestä sateenkaaresta löytyä, heh... mutta ei kai se niin tarkkaa ole. :)


Koska esittelin meikkivarastoni varsin perusteellisesti aiemmassa postauksessa, päätin toteuttaa tämän haasteen käyttämällä muuta kosmetiikkaa.



Kyse on siis lähinnä värikkäistä purnukoista, ei niinkään värikkäistä tuotteista. 


Ensimmäisenä: valkoinen. Calvin Kleinin One Shock on yksi ehdottomista suosikkituoksuistani, ja omistan sen sekä vartalovoiteen että hajuveden muodossa. 


Pinkki. Herbina Marja Spa kasvovesi. Tämä on uusi tuote - olen aika laiska käyttämään kasvovettä, enkä pitkään aikaan edes omistanut kyseistä tuotetta. Tykkään tästä tosi paljon, koska se ei kuivata ihoani. Plussaa kivasta tuoksusta! Pidän muistakin tuon Marja Spa -sarjan tuotteista. 


Viininpunainen. The Body Shopin vadelmavartalovoi kosteuttaa hyvin ja tuoksuu taivaalliselta.


Kirkkaanpunainen. Four Reasons lämpösuoja on ollut yksi suosikkituotteistani jo pitkään. Olen nykyään kuitenkin hieman laiska muotoilemaan tukkaani, joten tämä on ollut loppumaisillaan jo hyvän aikaa.


Oranssi. En ensin pitänyt tästä I love -vartalonkuorinnasta, koska sen tuoksu tuntui todella muoviselta. Käytössä ja iholla tuoksu kuitenkin pehmenee miellyttäväksi. Tällainen tehokas kuorinta on sopinut kesällä minulle hyvin, mutta talveksi tämä saattaa olla hieman liian raju herkälle ja kuivalle iholleni.


Keltainen. Perusvoidetta tarvitsee aina! 


Ruskea. Tämä The Body Shopin käsivoide on aivan loistava tuote! Todella tehokas kosteuttaja, mutta silti kevyen tuntuinen. Kädet eivät jää tahmeiksi tai rasvaisiksi. Pari kertaa olen käyttänyt tätä myös jalkoihin, mielestäni toimiva tuote myös niille. 


Violetti. KC Professionalin color maskit ovat jo pitkään olleet lempparihiustuotteitani. Suosikkini noista on ehkä se punainen Pepper, mutta tämäkin on ihan kiva. Jakauksen kohtaa saa tosin varoa, koska väri jämähtää helposti päänahkaan! 


Sininen. Kesäisin aurinkovoide on minulle ehdottoman tärkeä tuote. Ennen yritin epätoivoisesti ruskettua, ja poltin itseni usein. Onneksi nykyään olen fiksumpi ja ymmärrän suojata herkän ja vaalean ihoni! Tämä Nivean tuote on erityisen kiva, koska se on todella hienojakoinen eikä tahmaa. 


Vihreä. Erisanin herkälle iholle tarkoitettu puhdistusgeeli on ollut kosmetiikka-arsenaalini vakiokalustoa jo vuosien ajan. 


Kulta. Sain Wellan SP LuxeOil -hoitosuihkeen valmistujaislahjaksi. Tämä on aivan ylellisen hoitava ja silottava hiustuote, eikä herkullistakin herkullisemmasta tuoksustakaan ole haittaa!


Hopea. Soap and Gloryn Bright Here, Bright Now -voide lupaa kirkastaa ja heleyttää ihoa, ja tehdä siitä "energisemmän". En tiedä, miten pitkälti kyseessä on lumevaikutus, mutta minusta tämä kyllä toimii! Tämän voi sekoittaa meikkivoiteeseen, ja mielestäni kivaa heleyttä saa myös taputtelemalla tätä kevyesti esim. poskipäille, meikkivoiteen päälle. 


Musta. Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, Tangle Teezer. Jos joku ei vielä omista tämmöistä, äkkiä kauppaan! Tämä on kyllä takkutukkaisen unelma. On ihanaa, kun kosteatkin hiukset voi selvittää ilman kipua ja katkeilevia hiuksia. Minulla on näitä kaksi, tämä normaaliversio ja matkakokoinen. :)

Huhhuh, aikamoinen kuvapläjäys! Mutta sellaisia värikkäitä puteleita löytyy siis meikäläisen kaapeista.  Olen nyt vähän tylsä, enkä haasta ketään erikseen. Kaikki halukkaat voivat kuitenkin tämän tehdä, ja heittäkäähän linkkiä, jos teette!

In English:  I received a fun blog challenge from Elena. The task was to present a "rainbow" of beauty products. As I recently intoduced the contents of my make-up bag, I decided to feature other products this time. My top three favorites are probably the Tangle Teezer (black), Almond Hand and Nail Cream by The Body Shop (brown) and the Four Reasons Heat Styler (red).

Comments

  1. Ihana väripläjäys! :) Minä pidän myös mm. tuosta Erisanin puhdistusgeelistä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on kyllä tosi hyvä putsari! Kiitos vielä haasteesta. :)

      Delete
  2. Olipas kiva postaus! :) Voin vaan kuvitella tuon The Body Shopin purkin vadelmaisen tuoksun <3

    Ja toi Tangle Teezer.. se on vissiin ihan uus juttu? Senkö päätarkoitus on selvittää takkuiset hiukset? *miettii itsekkin hankkisko*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, on se kai aika uusi juttu, ostin omani joskus kevättalvella. :) Se on kyllä tosi hyvä tuote, selvittää (hellävaraisesti)takut, ja voi tosiaan käyttää myös märkiin hiuksiin. Omat hiukseni jäävät aina pesun jäljiltä tosi pahaan takkuun, mutta tavallisella harjalla harjatessa märät hiukset katkeavat helposti...sen takia olen tykännyt tuosta. :) En oikeastaan tavallista harjaa juuri enää käytäkään. :D Suosittelen!

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts