Lace skirt

(English below)

Kuten viimeksi mainitsin, perjantain aleshoppailukierrokselta tarttui mukaan myös yksi vaate. Kyseessä oli hame, jota olin jo aiemmin katsellut, mutta jättänyt korkeahkon hinnan takia sovittamatta. Nyt tämä ihanuus oli kuitenkin alennettu 10,50 € hintaan, joten pakkohan sitä oli kokeilla.



Kyseessä on tuo Lindexin musta pitsihame. Rakastan pitsiä, eikä monikäyttöisiä mustia hameita voi koskaan olla liikaa, joten tuo oli minulle aika nappi valinta. Hameesta oli tosin jäljellä vain yksi koko, joka on ehkä aavistuksen verran liian iso minulle. Päätin kuitenkin ostaa sen, koska kyllähän tuo nyt päällä pysyy, ja onpahan ainakin mukava! Jos joskus käy niin hyvin, että onnistun laihtumaan vähän reilummin, näin kivalle hameelle löytyy varmasti helposti uusi koti.


Nämä asukuvat ovat lauantailta, kun menimme mieheni kanssa Helsinkiin viettämään iltaa ystäväpariskunnan kanssa. Tajusin vasta asun valittuani, että tämä täsmälleen sama yhdistelmä - pitsihame ja peplum-toppi - nähtiin myös yhdessä Lindexin viime kevään mainoskuvista. En siis voi ottaa ihan kaikkea kunniaa tästä asusta itse!


Tykkään kyllä tästä yhdistelmästä kovasti, ja mielestäni se näyttää aika kivalta myös minun ylläni. Vaikka en nyt ehkä ihan niissä Lindexin mainoksissa esiintyneen Tara Lynnin veroinen kaunotar olekaan. :D (Kengät Vagabond, sukkahousut KappAhl, kaulakoru Glitter, korvikset Bijou Brigitte.)


Mitäs tykkäätte hamosesta? Löytyykö muiden vaatekaapeista pitsihameita?

In English: I love lace, and I love black skirts. So, when I saw this skirt (Lindex) was on sale and cost only 10,50 €, I had to have it. It's maybe a size too big for me, but at least it's very comfortable! How do you guys feel about lace skirts?

Comments

  1. Oih, tuo pitsihame on ihana! Ja todella tyylikäs yhdistelmä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, L! Mä en varmaan ikinä kyllästy pitsivaatteisiin, en voi vastustaa niitä. :)

      Delete
  2. Ihana kyllä tuo hame, hyvä löytö! Ja hienosti sopii tuon topin kanssa, olet oikein kaunis! :)

    ReplyDelete
  3. Wau, ollaanpas sitä oltu nätteinä! :)

    ReplyDelete
  4. Aivan ihana ja tyylikäs lookki! :) Tykkään kovasti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, Elena! Tykkään kyllä kieltämättä itsekin. ;)

      Delete
  5. Hyvännäköinen on hame ja kokonaisuus muutenkin ! Tällä hetkellä ei ole pitsihametta kaapissa, mutta lempihameeni oli pitkään itse ommeltu musta pitsihame, lakkasi mokoma mahtumasta päälle ja lähti kirpparille ajat sitten

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Ja ei muuta kuin uutta pitsihametta hankkimaan! ;)

      Delete
  6. Kaunis asukokonaisuus! :) Miulta löytyy kans musta pitsihame. Omani ostin alesta ja kävi just päinvastoin kuin siulla, eli hivenen liian pieni. Oli niin edullinen, että oli pakko ostaa. :) Vaikka ostostani on jo aikaa, niin en kylläkään ole vielä ehtinyt käyttää sitä kuin kerran. Epävarmuus siitä miten yhdistellä... :/ Tosin nyt miulla on yksi tosi kiva peplum-toppi ja uskoisin niitten mätsäävän aika hyvin keskenään.. En malta odottaa, jahka pääsen kokeilemaan! :) Vivi Vinna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitoksia, kuulostaa hyvältä tuo sinunkin suunnittelemasi asukokonaisuus! Ja kiitos linkistä blogiisi, täytyypä käydä kurkkaamassa. :)

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts