Kesäsuosikki

Heippa!

Toivottavasti kaikilla oli mukava viikonloppu. Täällä varsinkin lauantai-ilta oli todella hauska: istuin iltaa hyvän ystävän kanssa, ja tuli pitkästä aikaa naurettua niin, että vesi valui silmistä. Teki kyllä hyvää! Pelkäsin, että viikonlopusta tulee ihan tylsä, koska rahani olivat vähissä, mutta toisin kävi. Onneksi aurinkoinen sää ja ystävän seura ovat ilmaisia kesähuveja!

Nyt kun tuli kesästä puhe, ajattelin esitellä hieman tarkemmin yhden maaliskuisella Lontoon reissullani ostamani vaatteen, koska siitä on selvästi tulossa yksi tämän kesän suosikeistani.

Kyseessä on New Lookin musta toppi, joka on vilahtanut blogissa aiemminkin, mutta vain villatakin alla. Pidän kuitenkin tästä topista erityisen paljon nyt, kun sitä voi käyttää yksistään. Edes käsivarsien paljastaminen ei jostain syystä tämä yllä harmita!



Tässä on vaan niin monta asiaa, joista tykkään! Kaula-aukko on avara, mutta ei sellainen, jossa tuntee paljastelevansa liikaa. Kaikenlaiset kaulakorut näyttävät kivalta tämän kanssa. Lisäksi toppi on täydellisen pituinen, ja mustasta väristään huolimatta vilpoinen kuumallakin säällä.


Paras piirre on kuitenkin topin selkä. Niin kaunis! Olisi toki vielä nätimpi ilman noita rintsikan olkaimia... Valitettavasti en ole vielä löytänyt tämän kanssa sopivia olkaimettomia liivejä. Omistamani olkaimettomat liivit ovat kaikki balconette-malleja, jotka ovat etuosastaan sen verran "korkeita", että ne vilahtelevat jatkuvasti tämän topin kaula-aukosta. Halterneck-olkaimet saattaisivat tietysti toimia, mutta niistä tulee ainakin minulle ihan järkyttävät niskajumit ja päänsärky. Täytyy kehitellä joku ratkaisu tähän ongelmaan... Jos jollakin on vinkkejä siihen, mistä saisi (vähän isommassa koossa) tällaisen topin alle sopivia olkaimettomia rintsikoita, saa huudella. :)

Joka tapauksessa siis todella kiva kesätoppi, varsinkin kun hintaa oli muistaakseni vain se 9 puntaa eli vajaat 11 euroa.

In English: This black top from New Look (Inspire) has become one of my summer favorites. The neckline is pretty (but not too revealing), and I really like the material and the length. However, my favorite part is the back - so beautiful!

Comments

  1. Ihana toppi, aivan mielettömän kaunis toi selkäosa! Jos ei löydy sopivia olakimettomia, niin silikoniolkaimetkin on parempi ratkaisu kuin tavalliset olkaimet :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, mulla oli sellaiset silikoniolkaimet joskus, mutta ne meni jotenkin ärsyttävästi mutkalle koko ajan... tosin niissäkin on varmasti merkkien välisiä laatueroja, täytyy kysellä jostain vähän laadukkaammista liivikaupoista. :) Ja kiitos! :)

      Delete
  2. Miten olisi silikoniset läpinäkyvät olkaimet? Ei ainakaan niin pahasti paistaisi. Ja Change-liikkeestä saa hyviä rintsikoita isoihin kokoihin asti, sieltä kannattaa ainakin käydä kysymässä! (Elämäni parhaita hetkiä oli, kun löysin _kivat_ rintsikat tarpeeks isossa koossa, sitä ei munkaan kohdalla oo sitten kolmentoista ikävuoden jälkeen tapahtunut)
    Ja toi toppi on ihan älyttömän kiva!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle on jo useampi taho suositellut Changea, täytyy varmaan käydä siellä uudestaan ja pyytää henkilökuntaa arvioimaan koko (kävin muutama vuosi sitten, mutta ostin väärän kokoiset koska en "kehdannut" pyytää apua, hölmö kun olin). :)

      Delete
    2. Kannattaa, ainakin viimeks kun kävin niin henkilökunta oli tosi mukavaa. Sen lisäks kertoivat, että heidän kokonsa ovat pikkusen erilaiset kuin liivikoot yleisesti, joten senkin takia avun kysyminen kannattaa (8

      Delete
  3. Mä kattelin tuota ihan samaa toppia, että tosi ihana, enkä tilannu, kun ajattelin tuon selkäosan menevän liian alas... Sulla ei ainakaan mene! Ehkä seuraavalla kerralla sitten... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, se jää kyllä just hyvälle kohdalle. :) Toisaalta mulla on kyllä aika pitkä selkä, mutta tuskin se hirveästi asiaan vaikuttaa. :)

      Delete
  4. Ei mitään silikoniolkaimia! Ne on niin kamalan näköisiä ja ne pitäis olla laissa kielletty!

    Parhaat olkaimettomat rintsikat on Wonderbran Ultimate Straplessit jotka ei näy edestä eikä tipu päältä sitten millään. :)

    EI SILIKONIOLKAIMIA vaikka mikä olis! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, tää aihe näköjään jakaa mielipiteitä. :D itsellänikin on tosiaan vähän huonoja kokemuksia silikoniolkaimista, joskus sellaset oli ja ne tosiaan meni mutkalle ja jotenkin "pureutui lihaan", ei ollu kauhean hyvä look. :D Kiitos suosituksesta, tällä hetkellä Wonderbra on vähän budjetin ulkopuolella, mutta pistetään mieleen tulevaisuutta varten!

      Delete
    2. mä tilasin ebayn kautta, sain ne muistaakseni alle 40 eurolla, tais olla 27 puntaa plus postarit, ja on kyllä ihan koko hinnan arvoset. ne ei heilut sit minnekään. kannattaa googletella, kun ne tosiaan muuten pyörii ne hinnat jossain nellyssä ym muissa ylihintasissa putiikeissa jossain 70 eurossa.

      silikoniolkaimet on vaan niiiiiiiiiin hirveitä etten löydä sanoja. mieluummin tavalliset olkaimet näkyviin kun silikoniset, ne on mun mielestä pahin muotimoka leggings are not pants -ilmiön kanssa!

      Delete
    3. "Bonuksena vieä, OLKAIMETTOMAT RINTSIKAT. Heitän tuopilla jokaista joka käyttää silikoniolkaimia tuubimekon/topin kanssa."

      Kohta 2. My thoughts exactly.

      http://www.rantapallo.fi/fastforlove/2011/04/17/paiva-25-%E2%80%93-ensimmainen/

      Delete
  5. Tuo selkä on kyllä todella kaunis. Itselle tuli kanssa mieleen silikoni olkaimet, joita sulle jo täällä niin moni suosittelikin :)

    ReplyDelete
  6. Kaunis toppi. Minä itseasiassa suosittelisin ennemmin Funky Ladya jos sellaiseen pääseminen on mahdollista. Change on hyvä, mutta tuo on paljon parempi. Funky Ladyssä käynnin jälkeen olen tiennyt miltä liivien oikeasti kuuluu tuntua, sen jälkeen ne on osannut ostaa itsekin (maksavat hunajaa tuolla). Tosin tuon yleensä Irlannista/briteistä omani, maksavat paljon vähemmän. Sovittamatta sanon, että ei pidä ostaa. Ellei juuri sen merkin juuri se malli ole vanhastaan tuttu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos vinkistä, pitääpä katsastaa tuo Funky Lady seuraavan kerran, kun olen pääkaupunkiseudulla. :)

      Delete
  7. Mulla oli joskus tollainen toppi, jossa oli tollainen pitsiselkämys. Se oli ihana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuon tyyppisiä on näköjään aika hyvin kaupoissa nyt, kun pitsitrendi on voimissaan. :) Eli ei muuta kuin uutta metsästämään! ;)

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts