Glam Shine

(English below)

Sain serkultani ja tämän mieheltä valmistujaislahjaksi Stockmannin lahjakortin, ja serkkuni ohjeisti minua käyttämään sen "johonkin hömppään". Lahjakortit ovat kyllä siitä loistavia lahjaideoita, että lahjan saaja voi itse valita jotain itselleen mieluista, mutta rahoja ei tule kuitenkaan käytettyä ruokaostoksiin tai sähkölaskuun, vaan johonkin sellaiseen, johon ei ehkä muuten tulisi panostettua.

Kosmetiikka on sellainen osa-alue, johon en yleensä viitsi käyttää hirveästi omia rahojani. Vaikka rakastan kosmetiikkaa, shoppailubudjetti tuppaa kulumaan aina vaateostoksiin. Siispä kävin alkuviikosta käyttämässä vähän alle puolet lahjakortistani muutamaan sellaisen kosmetiikkatuotteeseen, joita en olisi itse raaskinut ostaa.




Ehkä eniten ihastuin kynän malliseen L'orealin Glam Shine Balmy Gloss -huulikiiltoon. Olen ennenkin kirjoittanut tänne siitä, että pidän enemmän kiilloista kuin huulipunista, mutta haluan kuitenkin saada hieman väriä huulilleni. Pidän todella paljon tämän tuotteen kevyestä ja pehmeästä koostumuksesta (netistä löytämäni L'orealin tiedotteen mukaan tuote sisältää "kosteuttavia, pehmentäviä öljyjä"). Ainakin omat huuleni kuivuvat näin helteellä, koska en ikinä muista juoda tarpeeksi vettä, ja tämä toimii kyllä hyvin kuivillakin huulilla.



Valitsin sävyn 914 "Fall for Watermelon", joka oli sävyvalikoimasta eniten minun makuuni. Muut sävyt olivat kyllä myös upeita, mutta ehkä hieman liian räikeitä minulle (fuksia, voimakkaampi pinkki ja koralli). Koska kyseessä on huulikiilto, pysyvyys ei tietenkään ole tässä tuotteessa mitään ikuisuusluokkaa. Mutta kyllä tämä ainakin minulla kesti ihan kivasti pari tuntia (jäätelöä syödessä väri kyllä haalistui aika paljon). Väri kuitenkin lähtee huulilta aika luonnollisesti ja tasaisesti, toisin kuin monet huulipunat, jotka tuppaavat kulumaan keskeltä ja jämähtämään reunoille. Kaikin puolin mukava ja simppeli tuote tällaiselle laiskalle ja taitamattomalle meikkaajalle!


Huulikiillon lisäksi ostin Beyoncén Pulse -tuoksun (ihana ja kesään sopiva, käykäähän tuoksuttamassa!), Doven asteittain ruskettavan voiteen (ehkä tämä pelastaisi vampyyrikinttuni) ja L'orealin silmämeikinpoistoaineen. Kaikkia olen jo testannut ja kaikista tykkään, joten lahjarahat tuli käytettyä hyvin. Ja tosiaan, puolet lahjakortista on vielä jäljellä, joten saatanpa tehdä loppukesästä vielä toisen reissun Stockalle...ehkä tällä kertaa laukku- tai korupuolelle. ;)

Onko muilla jo kokemuksia tuosta Glam Shine Balmy Glossista?

P.s. Pahoittelen hintojen puuttumista - koska maksoin lahjakortilla, en säilyttänyt kuittia. Lisäksi esimerkiksi tuo huulikiilto oli ilmeisesti juuri tullut hyllyyn, koska siinä ei edes ollut hintalappua. Kyllä, tykästyin tuotteeseen niin paljon, että kiikutin sen kassalle tietämättä tarkkaa hintaa! 

In English: My cousin and her husband gave me a gift certificate to Stockmann as a graduation present. Since my cousin told me to use it on something girly, I decided to go for cosmetics. I especially love the L'oreal Glam Shine Balmy Gloss -lip gloss; it's so light and moisturizing, and the color is great! I went for shade 914 "Fall for Watermelon". In addition to the lip gloss, I bought a perfume (Beyoncé Pulse), a self-tanning lotion (Dove) and a L'oreal eye make-up remover.

Comments

  1. Kauniilta näyttää huulikiilto huulillasi.

    Oli kiva löytää itselleni uusi blogi, jossa on XL-kokoisia vaatteita. Käytän itse kokoa 44 ja on kiva nähdä mitä muut pukevat päällensä :)

    Mukavaa kesää!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kivasta kommentista! Ja tosi mukava kuulla, että pidät blogista. :) Itsekin tykkään siitä, että suomalaisia plussablogeja löytyy nykyään yhä enemmän. Muiden asuista saa tosiaan kivasti inspiraatiota omaankin pukeutumiseen.

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts