Old dress, new shoes.

Sovittelin tänään parin vuoden takaista suosikkimekkoani, ja sehän näytti aika hyvältä! Näköjään muutaman lisäkilon kertyminen ei vaikuta tähän kolttuun.




 Mekon kaveriksi pääsivät Haloselta ostettu alennusbolero (11,45 €) ja Irlannista Penneysiltä ostamani kengät. Kyllä, en voinut taaskaan vastustaa halpojen ballerinojen kutsua!




Nämä kengät suorastaan huutavat rinnalleen pirteillä väreillä lakattuja varpaankynsiä! Tänään olin liian laiska lakkailemaan, ehkä sitten kun kengät pääsevät kaupunkikäyttöön... hintaa näillä ihanuuksilla oli noin 11 €. Ärsyttää muuten tämä pilvinen sää, joutuu kikkailemaan salamavalon kanssa. Siitä johtuen tuo pelottava valoilmiö lattiassa. :D



Lopuksi vielä sipaus punaista huuliin, ja perjantailook on valmis! Ei sillä, että minulla olisi jotain erityisen jännää perjantaitekemistä tiedossa - ilta menee näillä näkymin ihan vain lataillessa akkuja huomisen ja sunnuntain menoja varten. :)

Ihanaa viikonloppua kaikille!

In English: This dress was my absolute favorite a couple of years ago, so I'm glad it still looks quite good on me. The bolero jacket (Halonen, 11,45 €) and the shoes (Penneys, 11 €) are both new. I can't wait to wear the shoes with a clashing nail polish on my toe nails!

Have a wonderful weekend!

Comments

  1. Aivan ihana mekko! Sopii sulle tosi hyvin :)
    T: Ritu

    ReplyDelete
  2. Tosi kaunis mekko! Sopii sulle hyvin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, tykkään kyllä itsekin tuosta tosi paljon, vaikka se vanha onkin. :)

      Delete
  3. Mekko on tosi nätti ja malliltaan oivallinen !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuo malli on kyllä imarteleva, pitäisi hankkia enemmänkin samanmallisia mekkoja. :)

      Delete
  4. Komppaan edellisiä; mekko sopii sulle hyvin. Nuo kengät on tosi kauniit myös :) Itse keksin viime kesänä sen, kun lakkasin varpaankynsiä, että laitan kynsikoristetarroja vain isovarpaiden kynsiin ja kokonaisuudesta tulee tosi kaunis (luultavasti muut ovat tämän keksineet jo monta vuotta sitten, mutta itse riemastun vieläkin tästä ahaa elämyksestä :D )Mä tosin sanoisin tuosta kokonaisuudesta, että valkoinen neuletakki ehkä toimisi paremmin mekon kanssa kuin musta? Tämähän on mielipide kysymys, mutta itse kun en juurikaan käytä mustaa, niin se on jotenkin niin öh tumma :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kommentista, Heli. :) Hauska idea nuo kynsitarrat, ei itseasiassa ainakaan minulle ollut tullut mieleen! Ja totta, onhan musta kesällä kieltämättä hieman synkkä. Itse kuitenkin suosin sitä neuleissa ja boleroissa, koska se on niin monikäyttöinen väri ja hoikentaa hieman käsivarsia. ;) Valmistujaisiani varten ostin kyllä sellaisen pienen, valkoisen neuleboleron...en vain ole viitsinyt käyttää sitä vielä, koska haluan valmistujaisasuni olevan kokonaisuudessaan "uusi", niin hassulta kuin se kuulostaakin. :D

      Delete
  5. Täältäpä löytyi tutunnäköinen henkilö, kotikaupungin tyttöjä otaksun. Kaunis asu ja punainen huulipuna on aina naisellinen valinta huulille :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sen verran tuttuja maisemia vilahteli blogissasi, että uskallanpa sanoa, että samoilta seuduilta ollaan. :) Ja kiitos, itsekin tykkään kyllä tuosta punaisesta huulipunasta, silloin harvoin kun uskaltaudun sitä laittamaan. :)

      Delete
  6. Onpa kiva mekko :) Punainen on niin sun väri!
    Mäkin tarviin ballerinoja tai tuollaisia jotain kesäisiä pikkukenkiä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Punainen on yksi lempiväreistäni pukeutumisessa, joten kiva kuulla, että se myös sopii mulle. ;) Ja kyllä noita keveitä pikkukenkiä todellakin tarvitsee, tänäänkin olisi ollut aivan liian hiostava päivä tennareille!

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts