Kosmetiikkaa Lontoosta!

Vaikka olen esitellyt täällä blogissa jo aika paljon Lontoosta ostamiani vaatteita, en ole ehtinyt vielä mainita sanallakaan kaikkea sitä ihanaa kosmetiikkaa, joka päätyi ostoskoriini matkan aikana! Rakastan hyväntuoksuisia, edullisia ihonhoitotuotteita, ja esim. Bootsilta löytyy kyllä niiiin paljon kaikkia kivoja purnukoita, joita ei saa Suomesta. Itse asiassa kaikki tämän postauksen tuotteet yhtä tax tree-hankintaa lukuun ottamatta ovat juurikin Bootsin hyllystä.


Ihastuin edellisellä Englannin matkallani Soap & Gloryn tuotteisiin, joten niitä oli pakko päästä taas hamstraamaan.  Olin jo etukäteen päättänyt, että ostaisin tuon Whipped Clean Shower Butterin, jos sen tuoksu (pistaasi, manteli ja vanilja) miellyttäisi minua myös livenä, eikä pelkästään kuvauksena...


...ja kuten arvata saattaa, miellyttihän se! Aivan taivaallinen tuoksu + ihanan pehmeä, vaahtoava koostumus = must buy. Tässä on kyllä tuote, joka tekee suihkuhetkistä luksusta! Suosittelen ehdottomasti kaikille pähkinäisten ja vaniljaisten tuoksujen ystäville. Hintaa tällä oli euroissa noin 9,40 €.


Toinen S&G -ostokseni oli Mist You Madly Mini Body Spray. Ihastuin tässä kompaktiin sadan millilitran kokoon (body sprayt ovat usein mielestäni turhan isoissa puteleissa, koska kyllästyn nopeasti käyttämään yhtä ja samaa tuoksua), ja tietenkin tuoksuun. Olen todella huono kuvailemaan tuoksuja, mutta Bootsin nettisivuilla tästä kyseisestä tuoksusta kirjoitetaan näin: "a flirty, floral, fragrant body spray featuring notes of bergamot and blackcurrant, magnolia, freesia, vanilla and musk". Itse osaan sanoa sen verran, että tässä on mielestäni ihanan kevyt ja pirteä tuoksu, olematta kuitenkaan liian makea. Minikokoinen body spray maksoi noin 4 €, mikä oli mielestäni varsin kohtuullista, koska kyllähän 100 millilitraakin nyt hetkeksi riittää.


Koska ostin kaksi Soap & Gloryn tuotetta, sain lisäksi lahjaksi Butter Yourself Body Cream -vartalovoiteen. Tuota en ole ihan hirveästi vielä ehtinyt testailla, mutta pidän sen täyteläisestä, nopeasti imeytyvästä koostumuksesta. Tämän tuoksu on ehkä hieman liian kirpeän hedelmäinen minun makuuni (pidän enemmän juuri pähkinä-, vanilja- ja kaakaotuoksuista). Iholle levitettynä tuoksu ei kuitenkaan ole enää ihan niin voimakas kuin purkissa, joten eiköhän tämäkin käytettyä tule!


Kaakaotuoksusta puheen ollen, nappasin lentokentän Bootsista viimeisenä päivänä mukaani vielä matkakokoisen Palmer's Cocoa Butter Formula Lotionin. Tähän ihastuin kyllä aivan täysin, ja aion ostaa isomman putelin tulevaisuudessa! Tuon pitäisi ilmeisesti silottaa ihoa ja tasoittaa esim. raskausarpia, mutta uskoni ei oikein riitä siihen, että muutaman euron rasva moisia ihmeitä suorittaisi. Mutta tuoksu on joka tapauksessa ihana! Tarkkaa hintaa en tälle muista, alle kaksi puntaa se kuitenkin oli. 



Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä: Benefitin Porefessional PRO Balm. Kyseistä tuotetta voi käyttää joko primerin tapaan meikin alla, tai pieneen tasoitteluun meikkivoiteen päälle. Tämä. On. Ihana. Tuote oikeasti sulautuu ihoon täydellisesti, ja jättää sen todella pehmeäksi. Ja kyllä tämä ainakin minun nenästäni ja poskiltani saa huokoset piiloon, kuten paketin kyljessä luvataan. Ainoa miinus tässä on hinta; olisin ostanut tämän jo viimeksi, kun olin Englannissa, mutta en raaskinut tuhlata pieneen tuubiin (22 ml) niin paljoa rahaa. Tällä kertaa minulla oli kuitenkin vielä reilusti puntia jäljellä paluulentoa odotellessa, joten päätin kerrankin panostaa, ja ostaa kauan haaveilemani tuotteen tax free -myymälästä. Olihan se kuitenkin siellä hieman halvempi, kuin normikaupassa; noin 23 euroa.  Ja kerrankos sitä! Pidän tästä niin paljon, että hinta ei todellakaan jäänyt harmittamaan.

 (Jos muuten suunnittelette ostavanne Porefessionalin seuraavalta reissultanne, kannattaa varmasti käydä ensin testaamassa sitä esim. Bootsilla. Minulla on melko kuiva, mutta tasainen iho, enkä osaa yhtään arvioida, toimiiko tämä muiden ihotyyppien kanssa yhtä hyvin.)

Sellaisia purnukoita! Onko teillä kokemuksia Benefitin, Soap & Gloryn tai Palmer'sin tuotteista?

In English: While in London, I bought quite a few skin care and beauty products - god bless Boots!  

Here's what I got:

 - Soap & Glory "Whipped Clean Shower Butter" (9,40 €) - looove the pistachio, vanilla and almond scent.

- Soap & Glory "Mist You Madly Mini Body Spray" (4 €) - lovely, flirty floral scent. I also like the small bottle.
- Soap & Glory "Butter Yourself Body Cream" - I got this for free with the other S&G products!
- Travel size Palmer's Cocoa Butter Formula Lotion (can't remember the exact price). I really love this, so I will probably buy a full size one at some point.
- Benefit Porefessional PRO Balm (23 € @ the tax tree shop). This one is amazing - it really makes my pores invisible! I'm so happy with this, I don't even feel bad about paying 23 € for a tube that only contains 22 ml...

Are you guys familiar with any of these products?

Comments

  1. great stuff, love the Benefitin Porefessional PRO Balm.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Eikö olekin! :) En yleensä osta Suomesta hirveästi mitään tuollaista ns. hemmottelukosmetiikkaa, mutta ulkomailla (ja laivalla) aina villiinnyn :D

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts