"Ulkoilemassa"

Kävimme tänään poikaystäväni kanssa pienellä sunnuntaiajelulla, ja tuli kerrankin napsittua pari kuvaa ulkona. Otan todella harvoin asukuvia ulkovaatteet päällä, joten ajattelin päivittää kuvat tänne, vaikkei päälläni ollutkaan tänään mitään erityisen uutta tai ihmeellistä. (Normaalit ihmiset muuten varmaan käyvät kauniina sunnuntaipäivänä yhdessä romanttisella kävelyllä, eivätkä testaamassa, paljonko tehoa autosta saa irti...meidän sunnuntaipuuhamme eivät ole kovin ympäristöystävällisiä! Noh, kävin sentään itsekseni tänään myös ihan normaalilla kävelylenkillä...)



Siinä sitä poseerataan kauniisti Supran edessä! Ylläni on suosikkitalvitakkini (Your Face, ostettu muistaakseni Sokokselta), joka on palvellut uskollisesti jo pari vuotta, ja menee vielä varmaan ensi talvenakin. Tykkään pitää sitä ylimmät napit auki - en vähiten sen takia, että rintavarustukseni on kasvanut melkoisesti takin ostamisen jälkeen (kiitos, e-pillerit). Toivon mukaan ensi talvena vaaka näyttää 10 kg vähemmän (painoni takin ostohetkellä 2010 ja tämänhetkinen tavoitteeni), ja takki istuu taas paremmin. En nimittäin aio luopua tästä takista ihan heti! Takin väri on muuten tumma violetti, vaikka se näyttää kuvissa mustalta. (Laukku H&M, kengät KooKenkä, neule Seppälä, ja sukkikset ties mistä.)



Täytyy sanoa, että vaikka odotan malttamattomana kevättä, tänään oli todella kaunis talvipäivä! Idyllinen kuvauspaikka tosin koitui kohtaloksemme, koska auto ei meinannut päästä kitkarenkaillaan enää tuota rantaan johtavaa lumista mäkeä ylös. :D Pääsin sitten työntämään, hyvää treeniä sekin!



"Joko mä kohta pääsen pois täältä pakkasesta?"

Huomenna olisi sitten taas maanantai, ja paluu gradun äärelle, huoh! Onneksi Lontoon matkaan on enää kaksi viikkoa, ja ensi viikolla pitäisi tulla pari kivaa pakettia (syytän flunssaa nettishoppailustani). :)

Miten teillä meni viikonloppu? :)

In English: I rarely take pictures when I'm out and about, so I thought it was time. I love my winter coat from Your Face - it has seen me through two Finnish winters, and hopefully it will last for years to come! I think it's a very classic piece, really. (By the way, the color is actually a dark purple, not black.) 

How was your weekend?

Comments

  1. Kivoja kuvia!! Oli kyllä tosi nätti ilmakin tänään, me otettiin vaan koirista kuvia kaverin kanssa. Toivottavasti flunssa ei tullut silloin meiltä, itse kävin hakemassa eilen antibiootit poskiontelon tulehdukseen.-katja-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi ei, toivottavasti paranet pian! Nyt on kyllä niin paljon ollut flunssaa liikkeellä, että se on saattanut tulla ihan mistä vaan. Onneksi mulla ei mennyt tällä kertaa poskionteloihin, näköjään tuosta kortisonisuihkeesta on siis jotain apua!

      Delete
  2. Toi takin kaulus on aika jännä! Tosi söpö :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Tykkään juurikin siitä kauluksesta, vähän erilainen kuin perinteisessä villakangastakissa. :)

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts