Ombre jeans

Sain tiistaina vihdoin raahattua itseni farkkuostoksille. Traumaattistahan se oli, mutta löysin kuitenkin ihan kivat housut - tai no, jegginsithän nuo periaatteessa ovat, mutta tykkään siitä, etteivät ne ole kuitenkaan lahkeesta ihan äärimmäisen pillit. Ensikokeiluun farkut pääsivät eilen.


Ottaen huomioon, että käytän yleensä uskollisesti perinteisiä kokomustia farkkuja, tämä liukuvärjätty tyyli on minun makuuni jo aika villi. :D Ostin nämä Lindexiltä hintaan 34,95 €. Lindexin uudesta Generous-mallistosta on kohistu aika paljon blogimaailmassa, ja kyllähän sieltä löytyi paljon sellaista, mitä Suomessa myytävissä plussamallistoissa ei yleensä näe, kuten värikkäitä farkkuja. Itse en sentään heittäytynyt niin rohkeaksi, että olisin edes sovittanut jotain kirkkaanturkooseja pöksyjä - ei näillä selluliittireisillä! Nämä jegginsit ovat mukavalla tavalla hieman erikoiset, mutta istuvat silti omaan tyyliini.


Samalla shoppailureissulla piipahdin myös Ginassa, ja huomasin, että noita kivoja trikoopaitoja oli myynnissä -50% alennuksella. Ostin siis viininpunaisen version kaveriksi aiemmin ostamalleni vihreälle paidalle, tällä kertaa tarjoushintaan 6,50 €.  (Korut Seppälä, alustoppi Gina Tricot, kengät Skopunkten.)

Siinä siis eilisen asu. Nyt tämä tyttö suuntaa postiin hakemaan pientä H&M:n pakettia! Vähän jännittää, tilasin nimittäin ensimmäistä kertaa elämässäni kengät postimyynnistä... toivottavasti ovat sopivat.

Mukavaa loppuviikkoa!

In English: I finally bought some new jeans! I usually stick to basic, black skinny jeans, but this time I was feeling a little more adventurous and went for this ombre style (34,95 € from Lindex). I also bought the burgundy version of this shirt (from Gina Tricot), since it was 50 % off.

Comments

  1. Kivan näköiset farkut ja on kyllä jännä, miten tuo liukuvärjäys noinkin hillittynä jo tuo niihin persoonallisuutta ja särmää :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on kyllä totta! Huomaa taas, ettei persoonalliseen pukeutumiseen tarvita välttämättä kaikkia sateenkaaren värejä. :)

      Delete
  2. Nuo on kyllä kivan näköiset nuo farkut! Mullakin edessä uusien farkkujen osto, jänskättää vähän, että joutuuko sovituskopeissa hyppimään tuntitolkulla vai löytyykö täydelliset farkut heti :D Pitääkin käydä Lindexissä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :) Farkkujen ostaminen on kyllä aina sellainen jännitysnäytelmä...joskus sopivat löytyy heti, mutta esim. nämä olivat varmaan viidennet tai kuudennet joita sovitin. Meinasin jo luopua toivosta, kun tuntui ettei mitkään näytä kivalta! Senkin takia usein päädyn niihin mustiin perusfarkkuihin...

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts