Kuulumisia sängyn pohjalta

No niin, kyllähän se tauti sitten iski, kuten pelkäsinkin. Eilinen päivä meni sängyssä läppärin ja teekupposen kanssa, ja tänään jatketaan samalla linjalla. Minä sitten inhoan sairastamista! Olisi niin paljon kaikkea tekemistä, mutta eipä tuota graduakaan oikein kannata kipeänä naputella (poikaystäväni sanoin, "sama kun kirjoittaisit sitä kännissä"). Eilen sentään lähetin muutaman kesätyöhakemuksen, mutta tänään olo on kyllä sitä luokkaa, että kaikki hyödyllinen toiminta taitaa jäädä haaveeksi. Onneksi on olemassa Makuuni: The Perks of Being a Wallflower ja The Amazing Spider-Man odottavat vuoroaan olohuoneen pöydällä.

Tylsä päivä tästä on kuitenkin tulossa, joten käännyn hädässäni teidän, rakkaiden lukijoideni puoleen. Hakusessa olisi leffa- ja sarjavinkkejä tylsistyneelle sairastelijalle, mitä suosittelisitte? (Huom. en suostu katsomaan kauhuleffoja, muuten mikä vain menee. Hömppä on tietysti kipeänä parasta!)

Myös kivoja blogeja ja nettikauppoja saa vinkkailla, koska mikä olisikaan sen parempaa tekemistä kipeänä, kuin haaveostoskorien kokoaminen? ;) Onko kellään muuten kokemuksia Pinterestistä? Sekin vaikuttaa sivustolta, jolla saa ajan hyvin kulumaan...

Sellaisia kuulumisia tänään, toivottavasti muut voivat paremmin!

Lopuksi vielä yksi huomautus. Ihmettelette ehkä, mihin lista suosikkiblogeistani on kadonnut. Se löytyy tällä hetkellä kokonaisuudessaan Blogger-profiilistani, mutta otin sen pois tuolta blogin sivupalkista. Syynä tähän oli se, että olen löytänyt viime aikoina niin paljon kivoja uusia blogeja, että lista alkoi paisua aivan mahdottoman pitkäksi. :)

Kiitos muuten kaikille uusille lukijoilleni, tervetuloa seuraamaan höpötyksiäni! Olette kaikki ihania.



Comments

  1. Sarjoista suosittelen Girlsiä. Sen toka kausi alkoi vuoden alussa Jenkeissä, joten katsottavaa riittää.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Girlsiä olen katsonut muutaman jakson, se vaikuttaa kyllä ihan hyvältä. :) Vielä en ole koukkuun jäänyt, mutta pidän sarjan realismista (verrattuna esim. Sex and the Cityyn). :D

      Delete
  2. Mulle uusi löytö on space-western -sarja Firefly. Se on vanha (eli siis 2000-luvun alusta) ja se lopetettiin ekan kauden jälkeen, mutta siitä on tullut ihan kulttikamaa.

    Ja mikä ihme on space-western? Ei hajuakaan, mutta tosi viihdyttävä se on :) Löytyy ainakin Netflixistä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Way ahead of you, Jenni! :) Mä katsoin Fireflyn jo pari vuotta sitten, se on kyllä hyvä. Rakas nörttiveljeni esitteli kyseisen sarjan minulle, kuten myös aikoinaan Buffy vampyyrintappajan (molemmat sarjathan ovat loistavan Joss Whedonin käsialaa). Pointsit tästä ehdotuksesta, vaikka olenkin jo sarjan nähnyt!

      Delete
  3. Replies
    1. Kiitos! <3 Eiköhän se tästä, onneksi tämä on vain flunssaa. :)

      Delete
  4. Paranemisia <3 Mä katson nykyään niin vähän telkkaria (kaikki aika menee sisustusblogeja lukiessa, V luokittelee sen jo riippuvuudeksi), että en osaa kyllä neuvoa. Mutta sitä osaat varmasti arvostaa, että Oulun shoppailureissulla ostin sisustusjuttujen lisäksi kaksi paria kenkiä :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jee, kenkiä! Mä tilasin tänään ekaa kertaa kengät netistä, jänskättää vähän ovatko sopivat. Mutta eipä noilla onneksi ollut hintaa kuin 11 €. ;) Ja kuule, muakin on nyt vähän päässyt sisustuskärpänen puremaan, kun ollaan ruvettu taas katselemaan isompia kämppiä!

      Delete
  5. Jos kestää realityä, niin Dance Moms on kyllä aivan laatuviihdettä, kuten myös L.A. Ink! Lisäksi jos hotsittaa yhtään maskeeraus ja spesiaaliefektihommat, niin Face off - on aivan lyömätön :) Takuuvarmasti toimivat myös Simpsonit ja muumit :> Ja kiitos tunnustuksesta, tartun siihen heti kun palailen tältä kevyehkön kuukauden blogilomaltani! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Simpsonit toimii kyllä aina. :) Ja tuo Face off kuulostaa mielenkiintoiselta, täytyypä ottaa selvää!

      Delete
  6. Glee, Weeds, 24, Lost ja Pako tulee nyt ekana ainakin mieleen! :)
    Kaikki muut paitsi Lost löytyy myös Netflixistä! :)
    Ihania!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos vinkeistä! Weedsiä on moni kehunut, sen voisi kyllä katsastaa. :) Gleetä olen katsonut muistaakseni 3 ensimmäistä kautta, sen jälkeen se jotenkin jäi...mutta sekin olisi varmasti piristävää katsottavaa näin kipeänä. :)

      Delete
  7. Hi, Hanna! Thanks so much for writing me on my blog. I really enjoyed reading your lovely comments. By the way, I'm your newest follower. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yay! I'm so happy I found your blog, it made my day. :) And thank you for following, I hope you enjoy my blog!

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts