Something old and something blue

Pikainen postaus eilisestä asusta ennen muita lauantaikiireitä! Meillä oli miehen kanssa eilen date night, kävimme syömässä ja leffassa (Django Unchained - tosi romanttinen leffavalinta, heh). Elämä on viime viikkoina ollut aika hektistä, emmekä ole käyneet kaksin ulkona pitkään aikaan, joten halusin vähän panostaa. Mutta miten panostat, jos ei ole rahaa?


Tässä tapauksessa kaivamalla kaapin perukoilta pari vuotta vanhan Seppälän pikkumustan, ja toivomalla, että se mahtuu vielä päälle. Ja mahtuihan se! Ihme kyllä, varsinkin tuo rintavarustus on nimittäin nykyään aika eri kokoluokkaa kuin vuonna 2010... (Kengät Tapas, sukkahousut KappAhl, bolero Seppälä.)


Ajatuksen tasollahan "röyhelömekko + isokokoinen nainen" yhdistelmä tuntuu vähän katastrofin aineksilta, mutta kyllä se jotenkin vain toimii. Nuo hörhelöthän ovat ihan ohutta sifonkia, ja asettuvat sen verran vartalonmyötäisesti, ettei niitä sivusta katsottuna hirveästi edes huomaa. 


Piritysruiskeeksi kokomustaan asuun pääsi poikaystävältä synttärilahjaksi saatu kaulakoru. Tykkään tuosta ihan hirmuisesti! Ja pahoittelen harhaanjohtavaa otsikkoa, turkoosihan tuo on eikä varsinaisesti sininen...otin hieman taiteellisia vapauksia otsikoinnissa. :) Korvikset ovat Seppälästä, ja niillä oli hintaa muistaakseni kolme tai neljä euroa.

Sellaista asua eilen! Tänään olisi vuorossa illanistujaiset tyttöporukalla, saa nähdä mitä keksin sinne. Kiitokset muuten kaikille lukijoille siitä, että blogissani on viime aikoina ollut ennätysmäärä vierailuja. Eiköhän pistetä tänä viikonloppuna kymppitonnin raja rikki! ;)

Ihanaa viikonloppua!

In English: My boyfriend and I had a date night last night, and this is what I wore. The dress is OLD - I bought it from Seppälä in 2010, I think - and I'm so glad it still fits, yay! The turquoise necklace was a birthday gift from the bf, and I absolutely love the splash of color it brings to the dark outfit. Have a great weekend, guys!




Comments

  1. Nätti asu ollut! Ja toi koru on todella kaunis :) Toivottavasti saat kymppitonnin rajan rikki, mäkin kovasti odotan omani täyttymistä :D Ihanaa tyttöjeniltaa sulle muru <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks babe! Varmasti tulee hauska ilta, sen verran hyvä porukka koossa. :) olis kyllä niin kiva, jos säkin olisit täällä ja pääsisit mukaan!

      Delete
  2. Nätti asu! Tuo mekko näyttää todella kivalta, ja turkoosi on kiva pieni piristys. Itsekin tarvitsisin sellaisen oikeasti hyvän pikkumustan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Pikkumusta pelastaa kyllä monessa sellaisessa tilanteessa, kun ei yhtään tiedä mitä laittaisi päälle, eikä ole varaa tai aikaa ostaa mitään uutta. Sitä on niin helppo muuttaa ja uudistaa korujen ja asusteiden avulla. :)

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts