Pe-La

Hyvää sunnuntaita! Päivä on sujunut ihanan laiskasti univelkoja pois nukkuessa, ulkoillessa ja blogeja selaillessa. Perjantai ja lauantai menivät sen sijaan hieman aktiivisemmissa merkeissä, ja seuraavaksi olisikin vuorossa asukuvat noilta päiviltä.





Perjantai-iltana suuntasin poikaystäväni kanssa istumaan iltaa ystäväpariskunnan luo. Valitsin ylleni yhden tämän hetken suosikkivaatteistani, tuon KappAhlista ostetun mustan paidan. Ostin sen alennusmyynneistä muutama viikko sitten, muistaakseni noin 8 euron hintaan. Pidän erityisen paljon tämän paidan "ryppyisestä", mukavan elävästä pinnasta, joka ei valitettavasti pääse kuvissa täysin oikeuksiinsa. Materiaali on todella pehmeää, ja vaikka aluksi pelkäsin tämän kyseisen mallin olevan hieman liian lyhyt, se on mielestäni juuri täydellisen mittainen päällä (ostin paidan koossa 46). (Hame Sokos/Gossip, kengät Vagabond, sukkahousut KappAhl, rannekoru Seppälä.)


Toinen uusi hankinta perjantain asussa olivat nuo Lindexiltä ostetut korvikset. Nämä kyseiset kaunokaiset ovat Lindexin ja Missonin yhteistyömallistosta, ja kuolasin niitä jo silloin, kun tuo mallisto ensi kertaa tuli kauppoihin. Mielestäni niiden silloinen hinta (14,95 €), oli kuitenkin hieman liikaa täysin muovisista korviksista, joten raaskin ostaa ne vasta nyt kun sain ne puoleen hintaan (n. 7,50 €). Kyllä ne vaan ovat hienot!


Eilen illalla tuli piipahdettua niin kaveripariskunnan tupareissa, kuin toisen kaverin synttäreilläkin. Juhlaputki oli hyvä tekosyy ottaa käyttöön toinen Lindexillä tekemäni löytö, Generous-puolelta bongaamani mustaa kangasta ja keinonahkaa yhdistelevä paita. Myös tälle paidalle jäi alennuksen jälkeen hintaa noin 8 €. En kyllä varmaan olisi edes uskaltanut ostaa näin räväkkää vaatekappaletta, jos hinta ei olisi ollut todella edullinen. Mutta kyllä se riskinotto taas kannatti, paita keräsi nimittäin paljon kehuja illan aikana! Tämän toivoisin kylläkin olevan pari senttiä pidempi, mutta korkeavyötäröisen kynähameeni kanssa paidan lyhyyskään ei onneksi ollut ylitsepääsemätön ongelma. (Hame H&M, korut Seppälä, sukkahousut KappAhl.)

 Suosittelen muuten isommille tytöille noita KappAhlin XLNT-malliston sukkahousuja, minä ainakin tykkään kovasti! Itselläni niitä on kolme paria, ja kaikki ovat kestäneet käyttöä ja pesua hyvin.

Sellaisia asuja tänä viikonloppuna. Värimaailmaltaan hieman tylsiä, joo, mutta ainakin materiaaleissa ja tekstuureissa oli molempina päivinä jotain hieman erikoisempaa. Nyt jatkan sunnuntain viettoa pyykkivuoren parissa, jännää. Näkemisiin ensi viikkoon, silloin on luvassa ainakin yksi kosmetiikka-aiheinen postaus!

In English: These are the outfits I wore on Friday (the top one) and Saturday. I like the texture of the black shirt from KappAhl (8 €), and the faux-leather top from Lindex was a nice change, especially paired with a ladylike pencil skirt. I also bought some new earrings (Missoni x Lindex, 7,50 €). Again. Oops? Next week, I have at least one beauty-related post coming up, so stay tuned!

Comments

  1. Hei, kiva kun olet löytänyt tiesi mun blogiin :) Mulla on muuten tuollainen samansarjan nahka-mekko, jonka selkäpuoli on kangasta! En tiennytkään, että sitä oli myös paitamallina. Hyvältä näyttää.

    Terkuin, Ulla Stilettikorkokanta-blogista

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, Ulla! Itse taas en ole nähnyt tuon sarjan mekkoa, mutta voin kuvitella, että se on varmasti tosi hieno! :)

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts