Obsessed?

Tämän blogin alkuaikoina kirjoitin, että olen enemmän kenkä- kuin laukkufriikki. Well, it looks like the tables have turned...


Minulla saattaa olla pieni ongelma. Olen täysin hurahtanut laukkushoppailuun. Ja kyllä, varsinkin tuollaisiin pieniin, epäkäytännöllisiin mutta ah, niin kauniisiin kirjekuorilaukkuihin! Tiedän, ettei kukaan normaali ihminen tarvitse niitä noin montaa. Mutta onko mitään parempaa tapaa lisätä asukokonaisuuteen uutta väriä ja hohtoa? Sitä paitsi pikkulaukut ovat usein edullisia, ja minä tulen niistä onnelliseksi. Kai ihmisellä yksi pahe saa olla? (Koska muitahan minulla ei ole, köh...)


Uusin lemmikkini on H&M:n tuotantoa, ja rakastan sitä suuresti. Nuo värit! Eikä hintaakaan ollut kuin 10 euroa...tai itseasiassa 5 euroa, koska liikkeessä oli "osta 2 maksa 1" tarjous, ja sain siksi kympillä tämän lisäksi myös ihan järkevän arkilaukun. Ehkä minulla on vielä toivoa...

Onko muilla samankaltaisia ongelmia? 

Ihanaa viikonloppua kaikille!

In English: At the moment I'm sort of obsessed with bags, especially with cute, small clutches. I just can't help myself! The latest addition to my collection is this red and pink beauty (H&M, 10 €). What's your current fashion obsession?



Comments

  1. Ai että, ovat kyllä kivan näköisiä! :) Esittelepä joskus kaikki silleen että jokainen saa vaikka oman kuvansa, näkisi hieman tarkemmin :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts