Syysrättejä (ja asusteita!), osa 2

Huh, mikä viikko takana! Alkuviikko meni flunssan kourissa, ja loppuviikko kiireessä, kun yritin hoitaa kaikki sairastelun aikana rästiin jääneet hommat pois alta. Onneksi viikonloppu sentään on sujunut rennosti hyvien ystävien, hyvän ruuan ja hyvän juoman merkeissä.

Tällä kertaa olisi tarkoitus esitellä vielä pari syksyä varten hankkimaani vaatekappaletta. Oikeastaan tästä tulee aika asustepainotteinen postaus, koska olen löytänyt lähiaikoina paljon kivoja asusteita. Mielestäni syksyllä ja talvea kohti mentäessä asusteiden merkitys korostuu entisestään - niiden avulla kun saa niin helposti tuotua väriä ja piristettä harmaaseen, koleaan arkeen.

Mutta ennen asusteparaatia kuitenkin asukuvat viime torstailta!



Löysin tuon Seppälän Great Girls -puolen mustan keinonahkatakin kesällä alennusmyynnistä, ja suoraan sanoen odotin salaa innolla ilmojen kylmenemistä, että pääsisin käyttämään sitä useammin! Tykkään siitä, että takki sopii niin housujen kuin hameidenkin kaveriksi, ja näyttää hyvältä myös kiinni. Takin alle mahtuu mukavasti vähän paksumpikin neule, joten toivon mukaan voin käyttää sitä vielä pitkään ennen varsinaiseen talvitakkiin siirtymistä. Hintaa rotsilla oli muistaakseni noin 30 €, melkoinen löytö siis!

Olen pitkään etsinyt haastajaa vanhalle Seppälän farkkuhameelleni, ja nyt löysin sellaisen Sokoksen Gossip-mallistosta. Ihanaa, että kivoja denimhameita tehdään nykyään myös isommille naisille, ja joku nero on tajunnut senkin, ettei plussakokoisen hameen tarvitse aina olla sitä perinteistä, polvipituista ja a-linjaista mallia. Itse käytän mielelläni välillä vähän minimpää hamosta, vaikkakin ainoastaan peittävien sukkahousujen tai legginsien kanssa. Nuo hameen sivuilla olevat taskut vaativat minulta hieman totuttelua, mutta koska tykkään kyseisestä hamosesta muuten niin paljon, olen oppinut elämään niiden kanssa. En nyt kuollaksenikaan muista, paljonko tästä hameesta maksoin, mutta jotain kolmen kympin luokkaa sekin taisi olla. Yhdististin hameeseeni tällä kertaa vanhan Lindexin topin - kuka sanoo, että oranssi on pelkkä kesäväri? (Legginsit Ginatricot, kengät Tapas.)



Sitten asusteisiin! Glitterin kolmiokorvikset ovat ylivoimaisesti tämän hetken suosikkiparini. Hauskat ja sopivan huomiotaherättävät, olematta kuitenkaan liian over-the-top. (Kaulakoru Ginatricot.)


Tuubihuivit ovat edellen suosiossani kätevyytensä takia. Voisi kuvitella, ettei eläinkuosia ja pinkkiä yhdistämällä voi saada aikaan mitään erityisen katu-uskottavaa, mutta H&M:llä siinä on näköjään onnistuttu. Ihastuin huiviin heti kun näin sen, ja käytän sitä nyt lähes joka päivä. Hintaa kaunokaisella oli 7,95 €.


Voiko olla, etten ole saanut aikaiseksi yhtään asukuvaa, jossa minulla olisi jalassa uudet Kookengästä ostetut bootsini? Ilmeisesti. Tässä nyt kuitenkin edes jonkinlainen kuva näistä kaunokaisista, joista pulitin n. 60 euroa. Äärimmäisen mukavat jalassa, ja myyjän mukaan kelpo jalkineet vielä pikkupakkasillakin. Kuten kuvasta näkyy, pohjatkin ovat sitä luokkaa, ettei pitäisi heti liukastua! Pahaksi onneksi sade yllätti minut ennen kuin olin tajunnut käsitellä kenkiä suojasuihkeella, ja niihin jäi kastumisesta hieman tuollaisia kuluneen näköisiä jälkiä. Päätin kuitenkin, ettei se haittaa, koska kengät näyttävät nyt vain hieman enemmän elämää nähneiltä, eikä se ole tämäntyyppisissä jalkineissa välttämättä laisinkaan huono juttu.


Ja sitten vielä yhdet korvakorut. Kesä ehkä meni jo, mutta rakkauteni mintunvihreää kohtaan ei ole hiipunut. Nämä ihanuudet maksoivat Seppälässä vain 2 €. Samanlaisia on saatavilla myös oranssina, ja voi hyvin olla, että kipaisen ensi viikolla hakemaan sellaisetkin... Kun nyt kerran halvalla lähtee!

Siinä vähän lisää meikäläisen syyspuvustoa. Aika pitkälti olen siis hankkinut peruselementtejä (keinonahkatakki, denimkankainen hame, hyvät kengät), joihin sitten yhdistelen värikkäitä asusteita, sekä neuleita ja muita yläosia. Toki olen joutunut ostamaan myös parit housut (sopivien farkkujen löytäminen, tuo aina yhtä ihana prosessi...), mutta niistä lisää myöhemmin. Joka tapauksessa omasta mielestäni ihan hyvä alku syys/talvipuvustolle!

Mitenkäs muilla, oletteko tehneet hyviä vaatehankintoja tänä syksynä, ja onko jotain, mitä ehdottomasti haluaisitte vielä ostaa? Itse haaveilen vielä ainakin mustista, melko matalakorkoisista nilkkureista, laadukkaista sukkahousuista ja parista neuleesta.

In English: Some pieces from my autumn wardrobe. I especially love my faux leather jacket from Seppälä, the denim skirt from Sokos/Gossip and my new shoes from Kookenkä. Fun, colorful accessories are a must - they keep me cheerful despite the cold weather!

Comments

  1. Aivan ihanat noi bootsit! Mäkin tarvisin jotkut semmoiset talvikengät, joissa on kunnon kuvioitu pohja. Täällä kun on ollut tänäkin aamuna jo pakkasta.... Ja noi mintunvihreät korvikset! Ihanat <3 Ei tosin sopisi mulle, mutta sen takia voinkin ihailla niitä sun korvissa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Ajattelin aluksi noista kengistä, että onkohan nää nyt ihan mun tyyliä, mutta sovitettuani tykästyin tosi paljon. Mintunvihreä on kyllä mun juttu! Näin Lindexillä viime viikolla aivan ihanan mintunvihreän käsilaukun, mä niin ostan sen jossain vaiheessa...

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts