Olen värihullu - miten tässä näin kävi?

En tiedä teistä, mutta ainakin minussa tämä kevään lähestyminen näkyy haluna hylätä kaikki neutraalit, ja pukeutua pelkästään ihaniin, kirkkaisiin väreihin. (Pääasiassa nimenomaan kirkkaisiin - en ole pastelli-ihminen, ainakaan vielä.) Tämä on aikamoinen saavutus ihmiseltä, jonka vaatekaapin valtakuntaa musta on perinteisesti hallinnut rautaisella kädellä. Olenkin todella ylpeä siitä, että viimeisimmän vuoden aikana tilanne on muuttunut huomattavasti; yli puolet omistamistani yläosista on nykyään värillisiä, ja kyllä se vaan tekee pukeutumisesta hauskempaa!

Tänään olisikin sitten luvassa muutamia poimintoja niistä värikkäistä kevätvaatteista, jotka olen tähän mennessä hankkinut komerooni. Ja vaikka itse sanonkin, löydän kyllä erittäin hyvin alennettuja tuotteita silloinkin, kun mitään varsinaisia isoja alennusmyyntejä ei ole meneillään...

Vero Modan turkoosi huivi oli ainakin todellinen löytö. Koska kaverini osti toisen huivin täydellä hintaa, tämä kyseinen kaunistus tuli melkein kaupan päälle hintaan 4,95 € (normihinta 16,95 €). Värikin sattui olemaan juuri sopiva! Ginatricotin toppiin ihastuin aikoinaan niin paljon, että hankin sen kahdessa värissä: pinkkinä ja vihreänä. (Korvikset Seppälä, hame H&M.)

Tämä Seppälän Great Girls -puolelta löytynyt mekko/tunika (n. 18 €) on muuten juuri niitä vaatteita, jotka näyttävät henkarissa huomattavasti tylsemmältä kuin päällä. Rakastuin tuohon sinisen ja pinkin yhdistelmään ensisilmäyksellä, mutta vasta kun näin miten hyvän mallinen vaate oli päällä, tiesin ettei sitä yksinkertaisesti voinut jättää kauppaan roikkumaan! (Rannekorut Seppälä ja H&M, kengät ja laukku kavereilta saatuja, kaulakoru Glitter, farkut Lindex, korvikset Seppälä.)

Vero Modan röyhelötoppi löytyi Helsingin reissulta, ja hintaa sillä oli vaivaiset 8 €. Jostain syystä olen löytänyt lähiaikoina paljon kivoja pinkkejä ja sinisävyisiä vaatteita. Hyvä sikäli, että pidän molemmista väreistä paljon... seuraavaksi olisi tosin kiva löytää joku hieno oranssi tai vihreä toppi, ihan vaan vaihtelun vuoksi. (Hame ja sukkahousut Seppälä, rannekoru Glitter, neuletakki Stocker.)


Viimeisenä sitten aivan tuoreimmat ostokset! Menin eilen Seppälään ostamaan tuota violettia toppia (olin jo kokeillut sitä toisessa värissä kaverini luona), ja aivan sattumoisin kävelin sellaiseen liikkeeseen, jossa oli avajaistarjouksena klubikortilla kaikki tuotteet -30%. Mikä tuuri! Ostoskoriin tippuikin sitten "vahingossa" topin lisäksi myös korvikset ja kaulakoru. Hups. Mutta eikö ole hieno tuo toppi? Olen aina rakastanut violettia väriä, ja lisäksi kyseinen toppi on kivan mallinen, peittää ikävät kohdat (=selkä- ja vatsamakkarat), PLUS on todella mukava päällä. Alennuksen jälkeen toppi ja korut maksoivat muuten yhteensä vain 14,64 €. Ei paha, ei todellakaan. Seppälä (kuten myös Aleksi 13) on kyllä siitä kiva paikka, että tuolla (ilmaisella) klubikortilla saa oikeasti paljon käytännön etuja. Suosittelen hankkimaan sen, jos asioitte kyseisen ketjun liikkeissä edes hieman useammin.

Siinä olikin sitten tämän viikon väriloistot! Seuraavat pari päivää menevätkin sitten taas innokkaasti (?) tenttiin lukiessa... suunnittelen myös suurta vaatekaappi-inventaariota ja siihen liittyvää kirppisprojektia, mutta siitä lisää myöhemmin!

Mikä on muuten tällä hetkellä suosikkivärinne pukeutumisessa, ja suositteko yleensä kirkkaita värejä vai pastelleja?

Comments

  1. Mie olen ainakin ennen ollut aivan äärettömän huono värien kanssa, mutta nytten olen sittne ruennut innostumaan oranssin ja oranssinpunaisen eri sävyistä, violetista, punaisesta... Mutta miusta on mukava että muotikin on nykyisin enemmän värejä suosivaa! Ja ehdottomasti yleisestiottaen vahvat kuin pastelliset värit ovat mieleeni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nykyään on todellakin kaupoissa enemmän värivaihtoehtoja kuin ennen, mikä on aivan loistavaa! Itse olen tällä hetkellä aivan hullaantunut oranssiin, vaikka en nuorempana tykännyt kyseisestä väristä YHTÄÄN. Niin se mieli muuttuu... ;) Pastelleista tykkään kyllä esim. kosmetiikassa (kynsilakat <3), mutta en vaatteissa - itseni päällä siis. Pastellivärit näyttävät aivan upealta ruskettunutta ihoa vasten, mutta koska itse olen (niin talvella kuin kesällä) kalpea kuin vampyyri, lopputulos on enemmän "washed-out" kuin "wow". :D

      Delete
  2. Mä pukeuduin vuosia pelkästään mustaan+armynvihreään+ruskeaan. Joka päivä. Jotain mystistä tapahtui pari vuotta sitten, ja aloin käyttämään värejä. Nykyisin olen aika usein sellainen kävelevä sateenkaari ja omistan tosi paljon hyvinkin värikkäitä mekkoja:D On mulla edelleen paljon mustia vaatteita ja käytän toki niitäkin edelleen - esim. musta neuletakki ja mustat saappaat kuuluu lähes jokaiseen asuun. Itse diggailen enemmän murretuista väreistä, sellaisista mitkä korostaa sitä, että mulla on tummahko iho. Sulle sopii just ne värit, missä mä näytän jostain syystä ihan likaiselta :D Siis likaiselta mielessä en ole peseytynyt, eikä mielessä "slutty girl".

    Itse kyllä tykkään muutenkin tosi paljon väreistä myös sisustuksessa, ne on niin kauniita ja tekee hyvän mielen. Tän kevään pastellitrendi ehkä vähän innostuttaa mua ja haluaisin kauheesti jotkut mintunvihreät housut tai jotain sellaista, ja mä tosiaan ennen vihasin pastellivärejä :P Kummasti sopulien mieli muuttuu aina muodin mukana. Pastellikynsilakat on kyllä syötäviä, mulla on vaan niin rumat töppökynnet :''(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kävelevä sateenkaari kuulostaa just hyvältä! ;) Ja juu, ihon sävy vaikuttaa kyllä oikeesti tosi paljon siihen, mitkä värit sopii... Musta tosiaan tuntuu, että nimenomaan hennot pastellit vaan korostaa ihoni valkoisuutta, siispä välttelen niitä (toki tilasin juuri tänään forever21:sta v.punaisen pitsitunikan, että saas nähdä..)
      Multa puuttuu joku sisustusgeeni, tykkään vaan sellaisesta mahdollisemman pelkistetystä ja aika modernista tyylistä. :D Mutta hei, eipä tarvitse ainakaan tapella miehen kanssa sisustusvalinnoista! Mun kynnet on muuten kanssa ihan säälittävät nyt, kun otin geelit + tipit pois. Haluun ne takasin! Mutta onneksi kiva kynsilakka pelastaa loppujen lopuksi aika paljon. :)

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts